19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Apple WWDC 2017: iOS 11, watchOS 4 και η απάντηση στο Google Home!

    Η Apple ετοιμάζεται πυρετωδώς για το WWDC 2017, το event εκείνο το οποίο επικεντρώνεται στους developers και στο οποίο παραδοσιακά λαμβάνει χώρα η επίσημη παρουσίαση της επόμενης έκδοσης του iOS. Σε αυτό, δίνονται και πληροφορίες για επερχόμενα προϊόντα της Apple και αναμφισβήτητα προσελκύει τη μεγαλύτερη προσοχή του κόσμου και των διεθνών μέσων ενημέρωσης. Το φετινό, θα διεξαχθεί 5-9 Ιουνίου στο San Jose της Καλιφόρνια.

    wwdc-17

    iOS 11

    ios11

    Περιττό να πούμε ότι σε αυτό το event θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του iOS 11, που αποτελεί την καρδιά των iPhone. Ένα από τα χαρακτηριστικά αυτής της νέας έκδοσης θα είναι το γεγονός ότι κάθε φορά που θα επιχειρείτε να καλέσετε ένα άλλον iPhone χρήστη, το Facetime θα αποτελεί την εκ προεπιλογής μέθοδο κλήσης. Λέγεται, ότι θα υπάρχει επίσης και η δυνατότητα ομαδικών Facetime video – συζητήσεων, που θα επιτρέπεται σε ως πέντε άτομα να συνομιλούν. Θα δούμε και μια νέα λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, η οποία θα ενεργοποιείται αυτόματα, όταν πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις.

    Η Siri ήταν από τις πρώτες ψηφιακές βοηθούς, αν και το τελευταίο διάστημα οι ανταγωνιστές έχουν παρουσιάσει εξαιρετικές λύσεις στην αγορά. Έτσι, η εταιρεία σκοπεύει να προβεί σε ριζικές αλλαγές που θα την βελτιώσουν ακόμη περισσότερο. Μεταξύ των φημολογούμενων νέων χαρακτηριστικών είναι ότι θα γίνει αρκετά «πιο έξυπνη» και με σημαντικές μαθησιακές ικανότητες αλλά και με καλύτερη ενσωμάτωση με το iCloud και το iMessage.

    Apple Music

    og_image_family

    Η εναλλακτική πρόταση της Apple στα Play Music και Spotify, το Apple Music, έχει αναβαθμιστεί και ανανεωθεί ριζικά αρκετές φορές από την εμπορική διάθεση στην αγορά, πριν από δυο χρόνια περίπου, κάτι που θα συμβεί και φέτος. Η νέα έκδοση της εφαρμογής θα εστιάζει στο χώρο του video και θα προωθεί το περιεχόμενο της Apple, όπως το Carpool Karaoke.

    apple-watch-1

    Τέλος, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τη νέα έκδοση του γνωστού λειτουργικού συστήματος της εταιρείας για wearable gadgets, το watchOS 4, χωρίς όμως να γνωρίζουμε κάτι περισσότερο για αυτό. Επίσης, θα δούμε και την απάντηση της Apple στα Amazon Echo και Google Home. Θα πρόκειται για μια λύση με Siri και μια ειδική έκδοση του iOS, που θα σου επιτρέπεις να ελέγχεις όλες τις «έξυπνες» οικιακές συσκευές.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles