23.5 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Aquaman and the Lost Kingdom: Επιστρέφει δυναμικά ο βασιλιάς των 7 θαλασσών (teaser trailer)

    Είχαμε καιρό να ακούσουμε κάποια νέα πληροφορία για το Aquaman and the Lost Kingdom. Πριν από λίγες ώρες όμως, η Warner Brothers Discovery έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο teaser trailer για το sequel του 2018, στο οποίο βλέπουμε την επιστροφή του Jason Momoa ως Arthur Curry και τον Ocean Master του Patrick Wilson.

    Οι fans δε θα μάθουν νέες πληροφορίες από το video, καθώς ένα ακόμη μεγαλύτερο trailer αναμένεται τις επόμενες μέρες. Θα δουν όμως σκηνές του Black Manta που υποδύεται ο Yahya Abdul-Mateen II, ο οποίος ορκίζεται να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του πατέρα του. Ανάμεσα σε πλάνα από το σπίτι της παιδικής ηλικίας του Arthur που παραδίδεται στις φλόγες, ο κακός δηλώνει: «Θα σκοτώσω τον Aquaman και θα καταστρέψω όλα όσα αγαπά».

    Παράλληλα, το video δίνει μια μικρή γεύση του Wilson ως Orm, του πρώην βασιλιά της Ατλαντίδας, καθώς και της Nicole Kidman που υποδύεται τη βασίλισσα Atlanna. Σημειώνεται ότι η Amber Heard θα ερμηνεύσει εκ νέου τον ρόλο της Mera, πριγκίπισσας του Xebel, ωστόσο δεν παρουσιάζεται στο τελευταίο video.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Όπως αναφέρει η επίσημη σύνοψη: “Έχοντας αποτύχει να νικήσει τον Aquaman την πρώτη φορά, ο Black Manta, που εξακολουθεί να οδηγείται από την ανάγκη να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του, δεν θα σταματήσει σε τίποτα προκειμένου να καταστρέψει τον Aquaman μια για πάντα. Αυτή τη φορά ο Black Manta είναι πιο τρομερός από ποτέ, χρησιμοποιώντας τη δύναμη της μυθικής Μαύρης Τρίαινας, η οποία εξαπολύει μια αρχαία και κακόβουλη δύναμη. Για να τον νικήσει, ο Aquaman θα στραφεί στο φυλακισμένο αδελφό του Orm, τον πρώην βασιλιά της Ατλαντίδας, σφυρηλατώντας μια απρόσμενη συμμαχία. Μαζί, πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους για να προστατεύσουν το βασίλειό τους και να σώσουν την οικογένεια του Aquaman και τον κόσμο από τη μη αναστρέψιμη καταστροφή”.

    Διαβάστε επίσης:

    One Piece: Τι θα γίνει τελικά με τη 2η σεζόν της σειράς;

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles