13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Άρχισαν να παραλαμβάνονται αιτήσεις για την συμμετοχή κυπριακών επιχειρήσεων σε εμπορικές εκθέσεις

    Ξεκίνησε από προχθές Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018 η παραλαβή των αιτήσεων από το  Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, που υποβάλλουν κυπριακές επιχειρήσεις για ιδιωτική συμμετοχή σε εμπορικές εκθέσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την περίοδο 1/1/2019 – 31/12/2019, στα πλαίσια των τριών πιο κάτω Σχεδίων:

    «Σχέδιο Ενισχύσεων Ήσσονος Σημασίας (De minimis) – Αφορά Κυπριακές Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών, οι οποίες συμμετέχουν με δικά τους έξοδα σε Εκθέσεις του Εξωτερικού».

    «Σχέδιο Eνισχύσεων Ήσσονος Σημασίας (De minimis) – Αφορα Κυπριακές Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Μεταποίησης ή/και Εμπορίας Βιομηχανικών Προϊόντων, για Ιδιωτική Συμμετοχή σε Εμπορικές Εκθέσεις στην Κύπρο και το εξωτερικό».

    «Σχέδιο Ενισχύσεων Ήσσονος Σημασίας (De minimis) προς Κυπριακές Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Μεταποίησης ή/και Εμπορίας Γεωργικών Προϊόντων, για Ιδιωτική Συμμετοχή σε Εμπορικές Εκθέσεις στην Ενιαία Αγορά και Τρίτες Χώρες»

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται αιτήσεις συμμετοχής από τον Κλάδο Προώθησης Εμπορίου – Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.mcit.gov.cy/ts.

    Σημειώνεται ότι οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή ιδιοχείρως, από τις 31/08/2018 μέχρι και τις 31/10/2018. Αιτήσεις που θα ληφθούν μετά τις 31/10/2018 θα θεωρούνται εκπρόθεσμες και δε θα λαμβάνονται υπόψη. Σημειώνεται επίσης ότι, το Υπουργείο ουδεμία δέσμευση αναλαμβάνει έναντι των αιτητών μέχρι τη ψήφιση του Προϋπολογισμού για το έτος 2019 από τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles