20.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    ΑΡΓΚΑΪΛ: Την 1 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους

    Ο τετραπέρατος Μάθιου Βον (Kingsman, Kick-Ass) επιστρέφει την 1η Φεβρουαρίου με το Άργκαϊλ, ένα ευφυέστατο κατασκοπικό θρίλερ που θα σας ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και θα σας κάνει να αμφιβάλετε για την πραγματικότητα.

    Η Μπράις Ντάλας Χάουαρντ (Jurassic World) υποδύεται την Έλι Κόνγουεϊ, τη μοναχική συγγραφέα μιας επιτυχημένης σειράς κατασκοπικών μυθιστορημάτων. Η ιδανική βραδιά για την Έλι περιλαμβάνει το σπίτι της, τον υπολογιστή της, και τον γάτο της, τον Άλφι. Στα βιβλία της Έλι πρωταγωνιστεί ο μυστικός πράκτορας Άργκαϊλ και η αποστολή του είναι να αποκαλύψει ένα παγκόσμιο δίκτυο κατασκόπων. Οι ιστορίες της αρχίζουν να συμβαίνουν στην πραγματική ζωή, καθώς μια αληθινή μυστική οργάνωση δρα με τον τρόπο που η ίδια φαντάστηκε. Έτσι, η Έλι αναγκάζεται να αποχαιρετήσει τα ήσυχα απογεύματα και τη θαλπωρή του σπιτιού της.

    Δείτε το trailer:

     

    Ο -αλλεργικός στις γάτες- κατάσκοπος Άιντεν (ο βραβευμένος με Oscar Σαμ Ρόκγουελ) και η Έλι -η οποία κουβαλά τον Άλφι στην τσάντα της- μάχονται ενάντια στον χρόνο και στους δολοφόνους, καθώς τα όρια μεταξύ του φανταστικού κόσμου της Έλι και του πραγματικού κόσμου θολώνουν.
    Το κορυφαίο καστ περιλαμβάνει τον Χένρι Καβίλ (The Witcher), τον Τζον Σίνα (Fast X), τη βραβευμένη με Oscar, Αριάνα ΝτεΜπόουζ (West Side Story), τη βραβευμένη με Grammy ποπ σταρ, Ντούα Λίπα (Barbie), τον βραβευμένο με Emmy και υποψήφιο για Oscar, Μπράιαν Κράνστον (Breaking Bad), τη βραβευμένη με Emmy και βασίλισσα της κωμωδίας, Κάθριν Ο’ Χάρα (Schitt’s Creek), τη Σοφία Μπουτέλα (Kingsman: Η μυστική υπηρεσία), και τον θρυλικό, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον. Τον Άλφι υποδύεται ένας πραγματικός γάτος, ο Τσιπ. Πρόκειται για τον γάτο του πασίγνωστου μοντέλου Κλόντια Βον (πρώην Σίφερ).

    Την παραγωγή και σκηνοθεσία του Άργκαϊλ αναλαμβάνει ο Μάθιου Βον και βασίστηκε στο σενάριο του Τζέισον Φουχς (Wonder Woman). Στην παραγωγή της ταινίας βρίσκονται οι Μάθιου Βον, Άνταμ Μπόλινγκ (Kingsman), Τζέισον Φουχς, και Ντέιβιντ Ριντ (Kingsman). Διευθυντές παραγωγής είναι οι Άνταμ Φίσμπαχ, Ζίγκι Καμάσα, Κάρλος Πέρεζ, και Κλόντια Βον.

    Η Apple Original Films, σε συνεργασία με τη MARV, παρουσιάζει μια παραγωγή της Cloudy Production. Η διανομή του Άργκαϊλ γίνεται από τη Universal Pictures.

    Πρωταγωνιστούν : Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Σαμ Ρόκγουελ, Χένρι Καβίλ, Τζον Σίνα, Ντούα Λίπα, Μπράιαν Κράνστον, Σοφία Μπουτέλα, με τους Αριάνα ΝτεΜπόουζ, Κάθριν Ο’ Χάρα και Σάμιουελ Λ. Τζάκσον

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles