20.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Στο ARK: Survival Evolved, οι gamers δίνουν την απόλυτη μάχη επιβίωσης!

    Στο ARK: Survival Evolved που οι δημιουργοί του το χαρακτηρίζουν ως ένα open-world survival game, οι παίκτες αναλαμβάνουν το χαρακτήρα τους, ο οποίος ξυπνάει ένα ωραίο πρωινό σε ένα νησί που βρίσκεται χαμένο στη μέση του πουθενά. Εκεί καλούνται να βρουν τους τρόπους να επιβιώσουν, καθώς θα πρέπει να αντέξουν στις αντίξοες καιρικές συνθήκες, αλλά και να βρουν φαγητό και σταδιακά να αρχίσουν να κτίζουν μία υποτυπώδη μορφή πολιτισμού. Αυτά είναι τα «καλά νέα», διότι τα «κακά νέα» είναι ότι το συγκεκριμένο νησί κατοικείται από προϊστορικούς δεινοσαύρους!
     ARK-survival-Evolved-1

    Οι προϊστορικές σαύρες σε καμία περίπτωση δεν είναι φυτοφάγες και εκτός από τον καιρό και τη πείνα, οι gamers καλούνται να επιβιώσουν και από τις θανατηφόρες επιθέσεις τους! Ωστόσο, οι χειρότεροι εχθροί στη πορεία θα αποδειχθούν οι καλύτεροι σύμμαχοι, καθώς όπως χαρακτηριστικά τονίζουν οι δημιουργοί του παιχνιδιού, οι gamers στα μετέπειτα στάδια του ARK θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα θηρία της φύσης προς όφελος τους, με την «εξημέρωση» να αποτελεί το κλειδί για την επιβίωση. Το παιχνίδι θυμίζει κάτι μεταξύ Turok, Jurassic Park και Rust και η ανάπτυξη του ARK πραγματοποιείται πάνω στην Unreal Engine 4.

    ARK-Survival-Evolved-2

    Tο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του σε PC, Xbox One, PS4, Linux και Mac σε περίπου ένα χρόνο από σήμερα. Ωστόσο, όλοι οι gamers θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον όμορφο και βιαίο κόσμο του, καθώς πολύ σύντομα θα ανέβει στο Steam Early Access. Δείτε και το gameplay video που ακολουθεί για να σχηματίσετε μία πιο ολοκληρωμένη άποψη…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles