22.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    ASBIS: Η Bang & Olufsen ενώνει τις δυνάμεις της με τη Ferrari και λανσάρει τη συλλογή Ferrari

    Στις 30 Αυγούστου, η Bang & Olufsen ανακοίνωσε μια νέα συλλογή με τους πρωτοπόρους του μηχανοκίνητου αθλητισμού Ferrari. Η συλλογή υπερασπίζεται την αριστεία της Bang & Olufsen στο αλουμίνιο και γιορτάζει το κοινό πάθος των δύο επωνυμιών για την ισορροπία, τη δύναμη και την ακρίβεια, ανανεώνοντας μια σειρά ακουστικών και ηχείων, το οικιακό ηχείο BeoSound 2, τα ακουστικά BeoPlay H95, τα ακουστικά BeoPlay EX και το φορητό ηχείο BeoSound Explore. Όλα δεμένα μεταξύ τους με μια εντυπωσιακή απόχρωση του κόκκινου, δημιουργώντας μια αναμφισβήτητη σύνδεση με την υπογραφή της μάρκας Ferrari.

    «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με αυτή τη συνεργασία. Υπήρχε μια ισχυρή αίσθηση της ιστορίας καθώς βρεθήκαμε μαζί για να δημιουργήσουμε. Ο συνδυασμός της καλύτερης απόδοσης στην κατηγορία, της αισθητικής και της σχολαστικής δεξιοτεχνίας έφερε μαζί την B&O και τη Ferrari για να δημιουργήσουν αυτή την ξεχωριστή συλλογή.  Αυτό αναδεικνύεται από την ασυναγώνιστη κληρονομιά και των δύο εμπορικών επωνυμιών, κάνοντας αυτή τη συνεργασία αξέχαστη» , λέει ο CEO  της Bang & Olufsen Kristian Tear.

    Και οι δύο μάρκες βρίσκονται στην αιχμή της καινοτομίας για περισσότερο από μισό αιώνα. Η Bang & Olufsen έχει διαμορφώσει το παγκόσμιο τοπίο ήχου και εικόνας από το 1925 από το Struer της Δανίας και η Ferrari αναστατώνει την αυτοκινητοβιομηχανία από το 1947 από το Μαρανέλο της Ιταλίας. Πάνω από 150 χρόνια καινοτομίας μεταξύ αυτών των δύο μεγάλων επωνυμιών έχουν ακονιστεί και επιμεληθεί αυτή την συνεργασία.

    Το BeoSound 2 προσφέρει μια εμπειρία οικιακού ήχου 360 μοιρών που γεμίζει κάθε χώρο στον οποίο τοποθετείται. Ο σχεδιασμός του είναι ευέλικτος ώστε να επιτρέπει την τοποθέτηση στο δαπέδου, στο τραπέζι ή στο ράφι και μπορεί να μετακινηθεί εύκολα από δωμάτιο σε δωμάτιο. Το Active RoomSense και οι ενσωματωμένοι αισθητήρες εγγύτητας ταιριάζουν με την ομορφιά του BeoSound 2 με την έξυπνη τεχνολογία, ενώ ένας υψηλής ποιότητας κώνος αλουμινίου που φιλοξενεί το ηχείο παρέχει απρόσκοπτη εμφάνιση και εξαιρετική ακουστική ήχου.

    Το BeoPlay H95 είναι το κορυφαίο ακουστικό της Bang & Olufsen, που παρέχει τον καλύτερο ήχο και την καινοτομία στην κατηγορία του. Τα προσαρμοσμένα προγράμματα οδήγησης τιτανίου προσφέρουν πιο δυνατό ήχο από ποτέ και η προσαρμοστική ενεργή ακύρωση θορύβου επιτρέπει στο χρήστη να τον προσαρμόσει περιστρέφοντας απλώς το αλουμινένιο δακτύλιο του ακουστικού. Φινιρισμένο με μαλακό δέρμα αρνιού και 38 ώρες ασταμάτητα ακρόασης, το BeoPlay H95 είναι φτιαγμένο για να διαρκεί.

    Το BeoSound Explore είναι ένα φορητό ηχείο, ιδανικό για εξωτερικούς χώρους. Με βαθμολογία IP67, που σημαίνει ότι είναι πλήρως ανθεκτικό στην σκόνη και το νερό, το BeoSound Explore είναι φτιαγμένο για να το παίρνετε παντού. Με σύνδεση Bluetooth και Γρήγορη σύζευξη, η μουσική είναι πάντα ένα κλικ μακριά και διαρκεί όλη την μέρα με εώς και 27 ώρες αναπαραγωγής.

    Τέλος, το BeoPlay EX, τα πιο ισχυρά ασύρματα ακουστικά της Bang & Olufsen, διαθέτουν ενεργή ακύρωση θορύβου, μοναδικό ήχο και συνοδεύεται από θήκη ασύρματης φόρτισης για εώς και 20ώρες ακρόασης. Έξι μικρόφωνα και έξυπνη τεχνολογία σχηματισμού δέσμης σημαίνει ότι το BeoPlay EX μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επαγγελματικές κλήσεις και για απόλαυση μουσικής εξίσου.

    «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την συνεργασία της Bang & Olufsen και της Ferrari.  Είναι εντυπωσιακό το πως αυτές οι δυο ιστορικές και ταυτόχρονα διαφορετικές επωνυμίες δημιούργησαν κάτι τόσο ξεχωριστό στην σειρά ακουστικών και ηχείων της Bang & Olufsen. Για εμάς είναι εξαιρετικό ότι έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας αυτά τα μοναδικά κομμάτια με το σήμα της Ferrari, όπως και τα supercars, που ξεπερνούν σε ήχο την πίστα αγώνων και ακούγονται λες και είσαι στην πρώτη σειρά μιας υψηλής ποιότητας συναυλία.» – σχολίασε ο Λέυκιος Θεοδοσίου, Γενικός Διευθυντής ASBIS KYPROS LTD.

    Την καινούρια συλλογή θα την βρείτε σε επιλεγμένους μεταπωλητές μέσω του δικτύου διανομής της ASBIS σε Κύπρο και Μάλτα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ASBIS μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.asbis.com.cy ή τηλεφωνήστε στο +357 25-257350, ή μέσο e-mail στο info@asbis.com.cy.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles