18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    ASBIS: Συμφωνία για διανομή των προϊόντων της Bang & Olufsen σε Κύπρο, Ελλάδα, Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη

    Την διανομή των προϊόντων της Bang & Olufsen για Κύπρο, Ελλάδα καθώς και την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη ανέλαβε η ASBIS. Η σύμβαση συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιριών που τέθηκε σε ισχύ στις αρχές Μαΐου 2020, έχει ως στόχο την εδραίωση της θέσης της Bang & Olufsen στο λιανικό εμπόριο στην Ευρώπη, μέσα από την αξιοποίηση της εμπειρίας και την ισχυρή  θέση που  κατέχει η ASBIS σε συγκεκριμένες αγορές.

    Η Kristian Teär, Διευθύνων Σύμβουλος της Bang & Olufsen αναφερόμενη στο θέμα αυτό δήλωσε «Η ASBIS έχει βαθιά αντίληψη για τη βιομηχανία ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης και έχει ισχυρό ιστορικό εργασίας στην Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη και ανυπομονώ για μια γόνιμη συνεργασία. Μαζί με την ASBIS θα είμαστε σε θέση να κλιμακώσουμε την επιχείρησή μας, να πλησιάσουμε τους τοπικούς συνεργάτες λιανικής και να ενισχύσουμε την παρουσία μας σε βασικές αγορές. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η συνεργασία με έναν από τους κορυφαίους διανομείς σε αυτήν την περιοχή μας βοηθά να αυξήσουμε τις πωλήσεις τα προϊόντα μας».

    Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής  της ASBIS Kypros Ltd, κ. Λεύκιος Θεοδοσίου, μεταξύ άλλων, επεσήμανε ότι: «Με  την εμπειρία που έχουμε στη διανομή προϊόντων και συστημάτων τεχνολογίας, αλλά και με την δυναμική που δημιουργείτε μέσο αυτής της καινούργιας συνεργασία, με την Bang & Olufsen, είναι μια ιδανική ευκαιρία για την ASBIS να διευρύνει το χαρτοφυλάκιό της αλλά και να ενισχύσει την εμπειρία των καταναλωτών με πολυτελή προϊόντα ήχου».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles