16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ashoka: ΕΣΚΑΣΕ το πρώτο teaser trailer και είναι φανταστικό!

    Αυτές τις μέρες η καρδιά του Star Wars χτυπάει στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο Star Wars Celebration, το οποίο πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ευρώπη και για το επόμενο τριήμερο θα αποτελέσει το πεδίο συνάντησης για τα απανταχού geeks της υφηλίου. Ως είθισται σε κάθε μεγάλη γιορτή του Star Wars έχουμε έναν καταιγισμό από νέα trailers και νέα που αφορούν στο franchise του Star Wars… Ύστερα από ένα όργιο φημών που είχαμε τις τελευταίες ημέρες, επιτέλους είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το πρώτο trailer για το Ashoka τη νέα σειρά του Disney+, η οποία αναμένεται να παραλάβει την σκυτάλη από το Mandalorian μέσα στο 2023 κυκλοφορώντας τον Αύγουστο.

    Η νέα περιπέτεια από το σύμπαν του Star Wars, στην οποία θα πρωταγωνιστεί η Rosario Dawson στο ρόλο της αγαπημένης Ashoka Tano είναι βέβαιο ότι θα συγκινήσει τους fans και θα τους κάνει να ουρλιάξουν από χαρά. Η σειρά Ashoka θα διαδραματίζεται περίπου την ίδια χρονική περίοδο με το The Mandalorian και το the Book of Boba Fett και όπως ήδη είδαμε και στο trailer, πολλοί αγαπημένοι ήρωες από το animated Rebels πρόκειται να επιστέψουν στην… live-action εκδοχή τους. Στο επίκεντρο του story (σύμφωνα με τις φήμες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας) θα είναι η αναζήτηση του Admiral Thrawn, αλλά και του Ezra Bridger, δύο ηρώων που τους είδαμε να αγνοούνται στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς Rebels. Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα άλλο και ας αφήσουμε καλύτερα το teaser trailer να μιλήσει από μόνο του…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles