21.2 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Assassin’s Creed Mirage: Νέο trailer παρουσιάζει στους fans τη μεσαιωνική Βαγδάτη

    Ένα tour στη μεσαιωνική Βαγδάτη είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν στο πλαίσιο του Gamecom 2023 οι fans του Assassin’s Creed. Μέσα από το νέο trailer του επερχόμενου Mirage, η Ubisoft Bordeaux έδωσε ακόμη μια γεύση από το επόμενο game του franchise, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου σε PC, PlayStation και κονσόλες Xbox.

    Το trailer, που φέρει τον τίτλο “The Round City of Baghdad,” προσφέρει μια cinematic ματιά στην αραβική πόλη του 9ου αιώνα, κατά τη διάρκεια της Golden Age. Παράλληλα, αποκαλύπτει μερικές λεπτομέρειες τόσο για τον πρωταγωνιστή όσο και για την ιστορία. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και κάποια στοιχεία του gameplay, που δείχνουν τις δυνατότητες stealth και ακροβατικών ενεργειών που θα έχουν οι παίκτες πάνω από τα κτίρια της πόλης της Μέσης Ανατολής.

    Σχετικά με την ανάπτυξη του χαρακτήρα του Basim, του πρωταγωνιστή αυτού του κεφαλαίου που είναι ήδη γνωστός στους fans από το προηγούμενο βιντεοπαιχνίδι της σειράς Assassin’s Creed Valhalla, ο art director της Ubisoft Bordeaux art Jean-Luc Sala ανέφερε σε συνέντευξή του ότι στο Mirage “ο Basim είναι ένας μαθητευόμενος που εξακολουθεί να μαθαίνει το Creed και τον τρόπο του Assassin”. Και πρόσθεσε: «Είναι λίγο αφελής, και σίγουρα σκληροτράχηλος, αλλά είναι επίσης αβέβαιος για την ταυτότητά του και πρόθυμος να ενταχθεί στο Σύμβολο της Πίστεως για να βγάλει νόημα στη ζωή του».

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Μέσα στο 2024 το Little Nightmares 3 – Δείτε το πρώτο trailer

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles