18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το Assassin’s Creed: Syndicate ανακοινώθηκε, σκορπώντας ενθουσιασμό στους gamers!

    Μετά το αμφιλεγόμενο Unity, το οποίο άφησε θα λέγαμε μία πικρή γεύση στους φίλους του Assassin’s Creed, εξαιτίας των μυριάδων προβλημάτων που χαλούσαν την εμπειρία του παιχνιδιού, η Ubisoft ετοιμάζεται να πάρει τη μεγάλη ρεβάνς με το νέο Assassin’s Creed, το οποίο θα ονομάζεται Syndicate (και όχι Victory όπως αρχικά είχε διαρρεύσει πριν από μερικούς μήνες).

    AC_Syndicate-9

    Το Assassin’s Creed: Syndicate μεταφέρει τους gamers στο Λονδίνο της Βικτωριανής εποχής (1868), στο αποκορύφωμα της Βιομηχανικής Επανάστασης. Στο επίκεντρο του story βρίσκονται δύο δίδυμα αδέρφια, ο Jacob και η Evie Frye, που ανήκουν στο τάγμα των ασασίνων. Οι δύο ήρωες θέτουν σε κίνηση ένα τολμηρό σχέδιο, καθώς στόχος τους είναι να υποκινήσουν μία επανάσταση και να ανακτήσουν τον έλεγχο του Λονδίνου από τους Templars. Φυσικά μία τέτοια αποστολή δεν θα είναι καθόλου εύκολη, καθώς θα πρέπει να πείσουν τους εργάτες που κατοικούν στις φτωχογειτονιές του Λονδίνου να συνταχθούν με το σκοπό τους. Σύμφωνα με τους developers, κάθε πράξη και δραστηριότητα μέσα στο παιχνίδι, κάθε side-mission, αλλά και όλες οι κύριες αποστολές θα οδηγούν προς μία κατεύθυνση: Τον έλεγχο της πόλης του Λονδίνου από τον Jacob και την Evie.

    AC_Syndicate-7

    Οι δημιουργοί του AC: Syndicate έχουν αναβαθμίσει πολλούς μηχανισμούς του gameplay, προσφέροντας μία full ρεαλιστική εμπειρία παιχνιδιού, η οποία διαφέρει σημαντικά από τους προηγούμενους τίτλους της σειράς. Συγκεκριμένα, δημιουργώντας ένα πιο πειστικό και ρεαλιστικό stealth mechanic, ο κεντρικός ήρωας δεν θα χρειάζεται πλέον να αναμειγνύεται με το πλήθος ή να βρίσκεται συνεχώς σε κατάσταση κάλυψης, καθώς στο νέο Assassin’s θα δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στη σωστή εκμετάλλευση του περιβάλλοντος χώρου. Παράλληλα, οι developers της Ubisoft Quebec επανασχεδιάσανε πλήρως το combat system, το οποίο δίνει τώρα μεγαλύτερη έμφαση στη melee combat.

    AC_Syndicate-3

    Εκτός από τα παραπάνω, οι κεντρικοί ήρωες θα μπορούν να οδηγήσουν άμαξες (εδώ ακολουθείται μία λογική παρόμοια με τα Grand Theft Auto), ενώ οι gamers θα μπορούν να εναλλάσσουν τους δύο πρωταγωνιστές ανά πάσα στιγμή (αν και θα υπάρχουν αποστολές που θα είναι character specific). Όπως ανακοίνωσαν οι δημιουργοί του πολλά υποσχόμενου τίτλου, στο AC: Syndicate δεν θα υπάρχει multiplayer mode, καθώς οι developers έκριναν ότι δεν είχε θέση στο νέο στυλ του παιχνιδιού. Ακόμη κι έτσι όμως το νέο Assassin’s Creed δείχνει φανταστικό και για να καταλάβετε τι εννοούμε δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε τα video που ακολουθούν…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles