18.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Ασταμάτητο! Το Nintendo Switch ξεπέρασε σε πωλήσεις το SNES!

    Όταν έκανε την εμφάνιση του το Μάρτιο του 2017 το Nintendo Switch, όλοι μιλούσαν για το μεγάλο «στοίχημα» που έπρεπε να κερδίσει, καθώς η αρνητική πορεία του Wii U δεν μπορούσε να επαναληφθεί… Σχεδόν 3 χρόνια μετά το Switch όχι μόνο χαρίζει άπειρα χαμόγελα στους υπευθύνους του ιαπωνικού κολοσσού του gaming, αλλά παράλληλα καταρρίπτει το ένα ρεκόρ πωλήσεων μετά το άλλο! Για αυτό και όπως έγινε γνωστό πρόσφατα, το Nintendo Switch κατάφερε να ξεπεράσει σε πωλήσεις το SNES, μια κονσόλα η οποία συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο πετυχημένες εμπορικά… ever!

    Πιο συγκεκριμένα, η υβριδική κονσόλα της Nintendo κατόρθωσε να σπάσει το φράγμα των 52.48 εκατομμυρίων units και αναρριχήθηκε στην 3η θέση των πιο πετυχημένων και ιστορικών κονσολών της Nintendo. Και η ανοδική πορεία του Switch μοιάζει σα να μην έχει σταματημό, καθώς εφόσον επαληθευτούν οι προβλέψεις των ειδικών η υβριδική κονσόλα της Nintendo δεν αποκλείεται να ξεπεράσει ακόμη και το NES! Αν μη τι άλλο, το Switch έχει ακόμη πολλά να δώσει στη κοινότητα των gamers, σπάζοντας κι άλλα ρεκόρ…   

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles