13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ασταμάτητο το Steam! Η γνωστή gaming platform σπάει το φράγμα των 22 εκατ. users!

    Αυτή τη στιγμή ένα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού του πλανήτη βρίσκεται σε καραντίνα, ως ένα έσχατο μέσο για να αποτραπεί η ραγδαία εξάπλωση του COVID-19, του νέου φονικού ιού που έχει ενσκύψει πάνω από τις περισσότρες χώρες. Έτσι λοιπόν, κάποιοι προσπαθούν να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην καθημερινότητα τους και υπάρχουν και οι… gamers! Ναι, η σπουδαία φυλή οι gamers μπορούν να αντέξουν για μήνες μέσα στο σπίτι φτάνει να έχουν ένα Steam Library γεμάτο από games. Και μιας και το αναφέραμε, ύστερα από 6 μέρες που η γνωστή gaming πλατφόρμα της Valve κατάφερε να ξεπεράσει τους 20 εκατομμύρια ταυτόχρονα συνδεδεμένους χρήστες, το περασμένο Σάββατο κατέρριψε ένα ακόμη ρεκόρ, καθώς έπιασε τους 22 εκατομμύρια users!

    Τα παραπάνω εντυπωσιακά νούμερα αποδεικνύουν ότι το Steam αυτή την εποχή πηγαίνει με σπασμένα φρένα και πολύ δύσκολα θα σταματήσει! Όσον αφορά τα games που φιλοξενούνται στην πλατφόρμα και πραγματικά έσπασαν τα κοντέρ ήταν φυσικά το Counter-Strike: Global Offensive, το οποίο μπορεί αισίως να βαδίζει προς το 8ο έτος της ύπαρξης του, όμως ακόμη «μετράει» και οι gamers το λατρεύουν. Αυτό είναι κάτι που αποτυπώνεται και τα νούμερα του, τα οποία στο peak τους έφτασαν την περασμένη εβδομάδα στους 1.002.031 παίκτες. Την δεύτερη θέση κατέλαβε το DotA 2 με 685.879 παίκτες, ενώ το PUBG ήρθε τρίτο με 525.426 παίκτες.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles