20.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Ασταμάτητος ο Γιώργος Λάνθιμος! Νέα ταινία με την Emma Stone

    Δεν έχει περάσει ούτε μια εβδομάδα από τη στιγμή που το “Poor Things” κερδίσει τέσσερα βραβεία Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένου του Βραβείου Καλύτερης Ηθοποιού για την Emma Stone, και η Searchlight Pictures ήδη ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας για την επόμενη ταινία με υπογραφή Γιώργος Λάνθιμος, το “Kinds of Kindness”.

    Η νέα ταινία του Λάνθιμου θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Ιουνίου 2024. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το “Kinds of Kindness” θα είναι έτοιμο για το Φεστιβάλ Καννών 2024 – και ενδεχομένως θα είναι η πρώτη ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη που θα κάνει πρεμιέρα στην Croisette μετά το “The Killing of a Sacred Deer” του 2017. Το Φεστιβάλ Καννών 2024 διαρκεί από τις 14 Μαΐου έως τις 25 Μαΐου.

    Το “Kinds of Kindness” αποτελεί μια ανθολογία με τρεις ξεχωριστές ιστορίες που συγκρούονται, αν και οι λεπτομέρειες της πλοκής παραμένουν περιορισμένες μέχρι στιγμής. Το νέο project επανασυνδέει τον Λάνθιμο με τους αστέρες των “The Favourite” και “Poor Things”, Stone, Dafoe και Qualley. Στο καστ επίσης συμμετέχουν οι Jesse Plemons, Hunter Schafer, Joe Alwyn, Hong Chau και Mamoudou Athie. Το “Kinds of Kindness” γυρίστηκε στη Νέα Ορλεάνη το φθινόπωρο του 2022, όταν το “Poor Things” ετοιμαζόταν για το Φεστιβάλ της Βενετίας, όπου κέρδισε το Χρυσό Λέοντα το Σεπτέμβριο του 2023.

    “Είναι μια σύγχρονη ταινία, η οποία διαδραματίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες – τρεις διαφορετικές ιστορίες, με τέσσερις ή πέντε ηθοποιούς που παίζουν ένα μέρος σε κάθε ιστορία, οπότε παίζουν όλοι τρεις διαφορετικούς ρόλους. Ήταν σχεδόν σαν να κάνουμε τρεις ταινίες, πραγματικά,” είπε ο Λάνθιμος σε πρόσφατη συνέντευξη στην Guardian. “Έχει γυριστεί όλο και έχουμε ξεκινήσει το μοντάζ.”

    Ο Γιώργος Λάνθιμος έγραψε το “Kinds of Kindness” με τον Ευθύμη Φιλίππου, συ-σεναριογράφο του “Dogtooth”, “The Lobster”, “The Killing of a Sacred Deer” και “Alps”.

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles