20 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Astro A50 X Lightspeed: Η Logitech G παρουσιάζει τα νέα ασύρματα ακουστικά gaming για κονσόλες!

    Η Logitech G, μια μάρκα της Logitech και κορυφαίος καινοτόμος κατασκευαστής τεχνολογιών και εξοπλισμού gaming, παρουσίασε σήμερα τα ασύρματα ακουστικά gaming, Logitech G ASTRO A50 X LIGHTSPEED με βάση στήριξης, τα οποία αποτελούν την πέμπτη γενιά των αναγνωρισμένων από τους κριτικούς ακουστικών gaming της σειράς ASTRO A50 για κονσόλες.

    Τa νέa ASTRO A5O X έχoyn σχεδιαστεί για να προσφέρoυν την απόλυτη εμπειρία ακουστικών για κονσόλες. Με πρωτοποριακές καινοτομίες στον ήχο και τη συνδεσιμότητα, τα ασύρματα ακουστικά ASTRO A50 X LIGHTSPEED με βάση στήριξης, διαθέτουν:

    • Νέα τεχνολογία PLAYSYNC για εύκολη συνδεσιμότητα και εναλλαγή μεταξύ XBOX, PS5 και PC με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού
    • Τεχνολογία PRO-G Graphene Audio Driver για ήχο παιχνιδιών υψηλής απόδοσης
    • Ασύρματη τεχνολογία 24-bit LIGHTSPEED για απόδοση επαγγελματικού επιπέδου στην κονσόλα

    “Κατά την τελευταία δεκαετία, τα A50 έχουν γίνει ένα σύμβολο στα ακουστικά gaming λόγω της εστίασης τους στον σχεδιασμό που είναι επικεντρωμένος στους παίκτες, στον κορυφαίο ήχο και στην ανώτερη άνεση και ανθεκτικότητα”, δήλωσε ο Ujesh Desai, γενικός διευθυντής της Logitech G. ” Τα νέα μας A50 X αναβαθμίζουν αυτά το αγαπημένα ακουστικά με ένα απαράμιλλο επίπεδο επιδόσεων, συνδυάζοντας τον βραβευμένο σχεδιασμό των A50 με πολλά νέα χαρακτηριστικά και προηγμένες τεχνολογίες που φέρνουν πραγματική επανάσταση στο gaming”.

    Άνεση, ήχος, συνδεσιμότητα, επικοινωνία και συμβατότητα είναι τα κλειδιά που αναζητούν οι παίκτες όταν πρόκειται για προϊόν ήχου.  Τα A50 X συνδυάζουν τον σχεδιασμό των αρχικών A50, αγαπημένων των παικτών κονσόλας, με τέσσερις πρωτοποριακές καινοτομίες.

    PLAYSYNC – ΕΝΑΛΛΑΓH ΜΕ EΝΑ ΚΛΙΚ ΜΕΤΑΞY ΤΩΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΩΝ ΚΟΝΣOΛΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

    Η τεχνολογία PLAYSYNC φέρνει όλα τα συστήματα μαζί, καθώς είναι μια πρωτοποριακή τεχνολογία που επιτρέπει στους παίκτες να συνδέουν ταυτόχρονα τα Xbox Series X|S, PS5 και PC/MAC και να εναλλάσσονται απρόσκοπτα μεταξύ των τριών συστημάτων, απλώς με ένα “κλικ” κουμπιού στα ακουστικά A50 X.  Κατά την εναλλαγή μεταξύ των κονσολών Xbox και PS5, το PLAYSYNC αλλάζει αυτό που βλέπει ο παίκτης στην τηλεόρασή του και αυτό που ακούγεται στα ακουστικά του. Κατά την εναλλαγή σε PC, το PLAYSYNC θα αλλάζει αυτό που ακούγεται στα ακουστικά του παίκτη. Κατά αυτόν τον τρόπο. επιτρέπει στους παίκτες να αποφασίζουν και να μεταβαίνουν εύκολα στην gaming εμπειρία που θέλουν να απολαύσουν ανά πάσα στιγμή.

    Τα A50 X είναι ένα σύστημα ασύρματων ακουστικών και βάσης στηρίγματος που αποτελείται από δύο μέρη και λειτουργεί απευθείας με κονσόλες παιχνιδιών υψηλών επιδόσεων, καθώς και με τηλεοράσεις 4K UHD που χρησιμοποιούν τεχνολογία HDMI 2.1. Χρησιμοποιώντας HDMI, η βάση στήριξης κατευθύνει ασύρματα τον ήχο στα ακουστικά A50 X, ενώ περνάει το βίντεο της κονσόλας στην τηλεόραση χωρίς να επηρεάζει την προβλεπόμενη πιστότητα της πηγής και τις λειτουργίες όπως 4K 120Hz HDR, VRR και ALLM. Το αποτέλεσμα είναι βίντεο υψηλής απόδοσης με εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση.

    HΧΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΥΨΗΛHΣ ΑΠOΔΟΣΗΣ

    Καθώς ο ήχος είναι ένα τόσο κρίσιμο συστατικό στο gaming, ο οδηγός ήχου PRO-G GRAPHENE των A50 X έχει σχεδιαστεί με ακρίβεια με ένα διάφραγμα γραφενίου 40 mm που διαθέτει ανάρτηση, και προσφέρει ανώτερη απόδοση ήχου από ποτέ άλλοτε. Ο νέος οδηγός προσφέρει βελτιώσεις στην ακρίβεια αναπαραγωγής ήχου, στην ακρίβεια του χρόνου μετάδοσης του σήματος και στη μείωση της παραμόρφωσης, επιτρέποντας στους παίκτες να αναγνωρίζουν τα αντικείμενα ήχου με μεγαλύτερη σαφήνεια και να διακρίνουν πιο γρήγορα τη θέση τους καθώς τα αντικείμενα κινούνται σε σχέση με τον παίκτη.

    Το γραφένιο είναι ένα πρωτοποριακό υλικό για την καθαρότητα του ήχου, τη λεπτομέρεια και την ακρίβεια του χωρικού χρονισμού. Με πρωτοφανή αρμονική ακαμψία, αυτοί οι οδηγοί ήχου μειώνουν την παραμόρφωση, ενώ παράλληλα αποδίδουν απογειωτικά υψηλές και καθαρά μεσαίες νότες καθώς και πλούσιο μπάσο.

    Βελτιστοποιημένα για τους παίκτες πολλαπλών πλατφορμών που απαιτούν τα υψηλότερα επίπεδα ηχητικής και οπτικής πιστότητας καθώς και το στυλ – το σύστημα ακουστικών A50 X έχει σχεδιαστεί σκόπιμα για να συνεργάζεται με κονσόλες παιχνιδιών υψηλής απόδοσης που χρησιμοποιούν συνδεσιμότητα HDMI 2.1 & USB-C, επιτρέποντας στα A50 X να παρέχουν ασυμπίεστο ήχο με πιστότητα έως και 24 bit.

    Ο ενσωματωμένος πίνακας πληροφοριών κατάστασης LED και η μαγνητική βάση φόρτισης με κλικ στον σταθμό βάσης A50 X διατηρούν την μπαταρία των ακουστικών γεμάτη και πάντα  σε ετοιμότητα.

    ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ LIGHTSPEED

    Η βραβευμένη ασύρματη τεχνολογία 24 bit LIGHTSPEED της Logitech G είναι μια συνεχώς βελτιούμενη επαγγελματική λύση για ποιότητα ήχου, αξιοπιστία στη συνδεσιμότητα και αποδοτικότητα για επική διάρκεια ζωής της μπαταρίας. H βάση στήριξής διαθέτει επίσης ταυτόχρονη συνδεσιμότητα Bluetooth®, επιτρέποντας στους παίκτες να συνδυάζουν τη συνομιλία στο Discord με τον ήχο του παιχνιδιού ή να ακούν μουσική ενώ παίζουν.

    ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΠΛΗΡΟΥΣ ΖΩΝΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ 48KHz

    Το A50 X είναι το πρώτο σετ ακουστικών της Logitech G που διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο LIGHTSPEED υψηλής ανάλυσης 16 bit 48 kHz. Αυτό το πρόσθετο εύρος ζώνης επιτρέπει στο μικρόφωνο να καταγράφει ένα πολύ ευρύτερο φάσμα ήχου παρέχοντας απαράμιλλη απόδοση, καθαρότητα και ποιότητα. Τα A50 X επιτρέπουν στους παίκτες να ελέγχουν τη μίξη παιχνιδιού/συνομιλίας στο Xbox, στον υπολογιστή – ακόμα και στο PS5 – και να εξισορροπούν την ένταση μεταξύ gaming και συνομιλίας με τα χειριστήρια στο αυτί.

    ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

    Οι παίκτες μπορούν να βελτιστοποιήσουν και να ρυθμίσουν λεπτομερώς την εμπειρία ήχου με το G HUB στον υπολογιστή και την εφαρμογή Logitech G App σε συσκευές iOS/Android. Ελέγξτε τις προεπιλογές EQ των ακουστικών ή εμβαθύνετε στο πλήρως παραμετρικό EQ. Επωφεληθείτε από την εκτεταμένη ανάλυση του μικροφώνου και επιλέξτε ρυθμίσεις EQ ποιότητας εκπομπής, ενώ ελέγχετε το περιβάλλον σας με μείωση θορύβου.

    Οι παίκτες μπορούν να ρυθμίσουν τη μίξη ήχου εξόδου ροής, να καθορίσουν την ποσότητα του δευτερεύοντος ήχου, να αποθηκεύσουν προσαρμοσμένες προεπιλογές και πολλά άλλα.

    ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

    Τα ασύρματα ακουστικά παιχνιδιών Logitech G ASTRO A50 X LIGHTSPEED διαθέτουν εξαρτήματα που περιλαμβάνουν τουλάχιστον 35 τοις εκατό ανακυκλωμένο υλικό (μετά από ανθρώπινη κατανάλωση) και η χάρτινη συσκευασία προέρχεται από δάση πιστοποιημένα με FSC. Επιπλέον, τα A50 X είναι ουδέτερα πιστοποιημένα ως προς τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, που σημαίνει ότι χρηματοδοτούμε υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα αντισταθμιστικά στοιχεία άνθρακα για να μειώσουμε το ανθρακικό αποτύπωμά του προϊόντος στο μηδέν. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσπάθειές μας για βιωσιμότητα, επισκεφθείτε το www.logitech.com.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles