17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Asus ROG Phone 6D Batman Edition: Special έκδοση για τους fans του Σκοτεινού Ιππότη!

    Η Asus διαθέτει ήδη ένα πολύ δυνατό line-up gaming smartphones που αν μη τι άλλο μπορούν να αποδειχθούν ένα υπερπολύτιμο «όπλο» στα χέρια κάθε fan του mobile gaming. Με στόχο να δελεάσει τους mobile gamers, η Asus ανακοίνωσε μια σούπερ συλλεκτική έκδοση του ROG Phone 6D, την οποία ονομάζει Batman Edition.

    Ρίχνοντας μια πρώτη ματιά στο κουτί, θα δείτε ότι έρχεται με μια σειρά από αξεσουάρ τα οποία είναι βέβαιο ότι θα ξετρελάνουν τους fans του Σκοτεινού Ιππότη. Συγκεκριμένα, η SIM ejector pin θυμίζει batarang, ενώ η ειδικά σχεδιασμένη Batman Aero Case προστατεύει από κακοτοπιές και ατυχίες. Παράλληλα, στην συλλεκτική συσκευασία περιλαμβάνεται ένας μίνι-projector που προβάλλει το χαρακτηριστικό σήμα του Batman, ενώ στο σώμα του κινητού υπάρχει ένα RGB Batman logo. Όπως αντιλαμβάνεστε, η αισθητική του ROG Phone 6 εναρμονίζεται πλήρως με τον σκοτεινό κόσμο του Batman, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το ROG Phone 6D συνοδεύεται από ένα πλήθος από Batman themes, live wallpapers, animations και always-on display επιλογές που θα ξετρελάνουν όλους τους fans του ήρωα της DC.

    Τo Asus ROG Phone 6D Edition έρχεται με Dimensity 9000+ στο εσωτερικό του, 12GB RAM και 256GB storage και η τιμή του ανέρχεται στα 1.199 ευρώ. Εάν σκοπεύετε να τα σκάσετε για ένα gaming phone αξιώσεων και παράλληλα ζείτε και αναπνέετε για τις περιπέτειες του Ανθρώπου – Νυχτερίδα, τότε νομίζουμε η πρόταση της Asus πρόκειται για μια ιδανική επιλογή!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles