20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Asus Vivo Mouse. Ποντίκι με… touchpad μαζί

    Μπορεί η Computex 2013 να μας έχει κατακλύσει με προϊόντα όπως ταμπλέτες, smartphones, convertibles και άλλα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι και τα περιφερειακά δεν έχουν “ψυχή”… Έτσι, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε μία ακόμη από τις πολλές ανακοινώσεις της ταϊβανέζικης εταιρείας που αφορά ένα “υβριδικό” ποντίκι, το πρώτο στο είδος του το οποίο συνδυάζει ένα κλασικό mouse με ένα touchpad (με υποστήριξη multi-touch), ενώ, ταυτόχρονα, είναι φυσικά και ασύρματο.

    ASUS-VivoMouse

    Επιπλέον χαρακτηριστικό του το γεγονός ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως τηλεκοντρόλ (για να ελέγχετε π.χ. από απόσταση το PC του σαλονιού σας) κάτι που το καθιστά ιδιαίτερα ευέλικτο.

    Είναι συμβατό τόσο με Windows 7 όσο και με Windows 8, υποστηρίζοντας όλα τα gestures του νέου λειτουργικού της Microsoft, συμπεριλαμβανομένων των pinch-to-zoom, rotate, εναλλαγής αρχικού μενού και sidebar.

    Η Asus επέδειξε το ποντίκι μαζί με το νέο VivoPC που σχεδιάστηκε ειδικά για το σαλόνι σας, χωρίς ωστόσο να αναφέρει πληροφορίες για την τιμολόγησή τους, σημειώνοντας ότι θα διατεθούν μέσα στο 3ο τρίμηνο του 2013.

    asus

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles