23.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    To Asus Zen All-in-One Pro είναι ένα Windows 10 PC με σχεδιαστική φιλοσοφία… iMac!

    Σας αρέσει το design των iMac αλλά δεν αντέχετε με τίποτα το OS X της Apple και προτιμάτε τα Windows 10, τότε το Asus Zen All-in-One Pro (Z240IC) είναι μία αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση που ενθουσιάζει τόσο σε επίπεδο επιδόσεων όσο και σε επίπεδο σχεδιασμού. Με κυρίαρχο υλικό κατασκευής το αλουμίνιο και sexy γραμμές στο design που προωθούν την εργονομία και την ευκολία χρήσης, το Asus Zen AiO είναι σίγουρα μία συσκευή που σου αρέσει να την κοιτάζεις.

    Asus Zen 1

    Εκτός όμως από το εξαιρετικό design το Asus Zen All-in-One διαθέτει tech specs που σε καμία περίπτωση δε γίνεται να περάσουν απαρατήρητα. Το PC της Asus διαθέτει display στις 23.8 ίντσες τεχνολογίας και προσφέρει γωνία θέασης στις 178 μοίρες. Όσον αφορά την CPU, η Asus δίνει μία σειρά από επιλογές στους users που ξεκινούν από i3 και φτάνουν σε i7, καλύπτοντας έτσι και τους πιο απαιτητικούς, ενώ η διαχείριση γραφικών ανήκει στην Nvidia με την GTX 950 με μνήμη στο 1GB VRAM να αποτελεί το στάνταρ (υπάρχει και η optional επιλογή της GTX 960 με 2GB VRAM). Όσον αφορά τα υπόλοιπα tech specs του, το Asus Zen διαθέτει 32GB DDR4 μνήμης και μπορεί να δεχθεί «παραδοσιακούς» σκληρούς δίσκους που φτάνουν έως το 2TB ή έναν συνδυασμό 1ΤΒ hard-drive με SSD που έχει χωρητικότητα στα 128GB. Τέλος, στο πίσω μέρος το Asus Zen «φιλοξενεί» 6 USB ports (1xUSB 2.0, 4xUSB 3.0 και 1xUSB 3.1) μαζί με 2xHDMI ports.

    Asus Zen 3

    Χωρίς αμφιβολία, το Asus Zen All-in-One Pro είναι μία προσπάθεια που σύμφωνα με την ταϊβανέζικη εταιρεία πρόκειται ένα τεχνολογικό κομψοτέχνημα και σίγουρα μπορεί να κεντρίσει τους users που στρέφουν το ενδιαφέρον τους στα πιο… «ξεχωριστά» PC.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles