23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Asus ZenFone 3 Zoom. Ανακοινώθηκε στη CES 2017 και ξεχωρίζει για τις φωτογραφικές του ικανότητες

    Τα smartphones με συστήματα διπλού φακού εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες. Μερικά δίνουν στο φωτογράφο ένα μεγαλύτερο πεδίο θέασης μέσω μεγαλύτερων φακών, ενώ άλλα προσφέρουν το χαρακτηριστικό θάμπωμα για μια εξαιρετική κοντινή λήψη. Υπάρχει όμως και το Asus ZenFone 3 Zoom smartphone, το οποίο αποκαλύφθηκε μόλις πριν από λίγες ώρες στην έκθεση CES 2017 και το οποίο φέρνει μια διαφορετική προσέγγιση, μια προσέγγιση η οποία είναι γνωστή από το iPhone.

    the-asus-zenfone-3-zoom

    Όπως έχετε καταλάβει και εσείς οι ίδιοι, το ZenFone 3 Zoom εστιάζει στις δυνατότητες της κάμερας. Στο πίσω μέρος υπάρχει μια κάμερα των 12MP καθώς και μια δεύτερη πάλι των 12MP με φακό που προσφέρει 2.3X zoom. Ένα χαρακτηριστικό για το οποίο είναι γνωστό το iPhone 7 Plus. Η Asus προσπαθεί εδώ να αναπαραστήσει τη δυνατότητα, ενώ προχωρά ακόμη πιο πέρα, με το να τοποθετήσει στο smartphone και τη λειτουργία του «Πορτραίτου», αν και αυτή θα καταφθάσει αργότερα, μέσω αναβάθμισης.

    the-asus-zenfone-3-zoom-1

    Να τονίσουμε πως διαθέτει οθόνη των 5.5 ιντσών AMOLED, σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος και πλήρως μεταλλικό σασί. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η ύπαρξη μιας μπαταρίας των 5.000 mAh, κατά 40% μεγαλύτερη σε σχέση με εκείνη του Galaxy S7 edge. Το ZenFone 3 Zoom θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του τον Φεβρουάριο του 2017, σε τιμή η οποία προς το παρόν παραμένει άγνωστη.

    the-asus-zenfone-3-zoom-3

    Διαβάστε όλες τις σημαντικές ανακοινώσεις της έκθεσης CES 2017 που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Las Vegas

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles