19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Asus ZenFone Go. Super budget-friendly πρόταση από την Asus!

    Η Asus μας έχει συνηθίσει σε μία ευρεία γκάμα από smartphones που ξεκινούν από πάμφθηνες και τίμιες συσκευές και φτάνουν ακόμη και μέχρι σε πανίσχυρες ναυαρχίδες. Πρόσφατα, η Asus εμφάνισε το ZenFone Go, ένα smartphone που ουσιαστικά πρόκειται για το καλύτερο φάρμακό για την ταλαιπωρημένη τσέπη των χρηστών, καθώς εντάσσεται στην ξεχωριστή κατηγορία των ultra οικονομικών smartphones που βρίσκονται κάτω από το όριο των 100 ευρώ

    1228201524016PM_635_asus_zenfone_go_45

    To ZenFone Go βέβαια όπως μπορείτε να φανταστείτε δεν είναι ένα smartphone που θα αφήσει με το στόμα ανοικτό τους απαιτητικούς users, καθώς είναι προορισμένο να καλύψει τις ανάγκες των χρηστών που αναζητούν ένα εξαιρετικά οικονομικό smartphone για να κάνουν απλώς τη δουλειά τους. To ZenFone Go που θα κάνει την εμφάνιση του αρχικά για την αγορά της Ινδίας και θα στοιχίζει μόλις 80 δολάρια με τα tech specs του να αφορούν σε οθόνη 4.5 ιντσών LCD (854×480 pixels), ενώ στην καρδιά του βρίσκεται ένα MediaTek MT6580M τετραπύρηνο chipset με 1GB μνήμης RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου (με τη δυνατότητα αύξησης του χώρου μέσω κάρτας MicroSD). Επιπλέον, η απόλυτα budget-friendly πρόταση της Asus φέρει κύρια κάμερα στα 5MP, όπως επίσης και μία απλή VGA selfie cam, υποστηρίζει 4G LTE και διπλές SIM, ενώ “φοράει” το Android Lollipop 5.1. Σύμφωνα με την Asus το ZenFone Go έρχεται σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα (μαύρο, λευκό, ροζ και μπλε) και αναμφίβολα πρόκειται για μία ιδανική λύση για τους λάτρεις της οικονομίας (αν και ακόμη παραμένει άγνωστο κατά πόσο θα το δούμε να κυκλοφορεί κάποια στιγμή και στη χώρα μας).

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles