15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Αποκαλύφθηκε το Asus Zenpad Z8, ένα ελκυστικό multimedia tablet!

    Μπορεί η αγορά των tablets να βρίσκεται σε πτώση το τελευταίο χρονικό διάστημα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι κατασκευάστριες εταιρείες έχουν εγκαταλείψει την αγορά, καθώς υπάρχει ακόμη ένα σεβαστό κομμάτι του καταναλωτικού κοινού που εξακολουθεί και «πιστεύει» στα tablets. Η Asus είναι από τις εταιρείες που έχουν δημιουργήσει ένα πολύ καλό όνομα στην συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων και η θετική της εικόνα συνεχίζεται και με το Zenpad Z8, ένα tablet το οποίο προσανατολίζεται περισσότερο στους λάτρεις των multimedia και σίγουρα φέρνει έναν φρέσκο αέρα στην συγκεκριμένη αγορά.

    Verizon-Asus-Zenpad-Z8-Price-Specs

    To Asus Zenpad Z8 έρχεται με IPS display στις 7.9 ίντσες (ανάλυση στα 2048×1536) με πυκνότητα στα pixels στα 324ppi. Στο εσωτερικό του Zenpad Z8 βρίσκεται ένα Qualcomm Snapdragon 650 chipset, το οποίο διαθέτει εξαπύρηνη CPU και Adreno 520 GPU.  Επιπλέον, η πρόταση της Asus έρχεται με 2GB μνήμης RAM, τα οποία είναι βέβαιο ότι μπορούν να υπερκαλύψουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς, εξασφαλίζοντας άνετη «smooth» πλοήγηση στο User Interface. Επιπλέον, το Zenpad Z8 διαθέτει 16GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, παρόλα αυτά η ύπαρξη microSD slot σίγουρα θα βοηθήσει τους χρήστες που αναζητούν το κάτι παραπάνω. Επιπλέον, η πρόταση της Asus διαθέτει κάμερα στα 2MP, USB Type-C, συνδέεται σε 4G LTE δίκτυο και η μπαταρία του δύναται να αντέξει γύρω στις 13 ώρες (για μία φυσιολογική “μέση” χρήση).

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles