18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το Asus ZenWatch 2 επιβεβαιώνεται επισήμως στην Computex 2015!

    Πέρσι η Asus παρουσίασε το ZenWatch, τη δική της πρόταση στον τομέα των Android Wear wearables, η οποία απέσπασε αρκετά καλές κριτικές τόσο από το κοινό όσο και από τους reviewers. Η Asus πατώντας στην πετυχημένη συνταγή του πρώτου ZenWatch εδώ και καιρό γνωρίζουμε ότι δουλεύει εντατικά πάνω στην ανάπτυξη του διαδόχου του.

    asus-zenwatch-2-metal

    Το Asus ZenWatch 2 δείχνει να ακολουθεί την σχεδιαστική φιλοσοφία του προκατόχου του, ωστόσο η Asus φαίνεται ότι δανείστηκε ορισμένα στοιχεία από το Apple Watch, όπως για παράδειγμα το external-button (στο πρότυπο του Digital Crown), το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους users για να ρυθμίσουν μία σειρά από λειτουργίες του OS. Όσοι βέβαια το δοκίμασαν παρατήρησαν ότι έχει λιγότερη λειτουργικότητα σε σχέση με το Digital Crown του Apple Watch, καθώς μοιάζει περισσότερο με ένα είδος πιο «φαντεζί» Power button. Όπως επιβεβαιώθηκε το ZenWatch 2 θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, όπου η μεν πρώτη θα διαθέτει πρόσοψη (στα 45mm) και λουράκι στα 18mm, ενώ η δεύτερη θα προσφέρει μεγαλύτερη πρόσοψη στα 49mm και μακρύτερο λουράκι. Επιπλέον, το ZenWatch 2 θα φορτίζει μέσω ενός magnetic charging connector και θα ξεχωρίζει για το AMOLED display που θα φέρει προστασία Gorilla Glass 3.

    ZenWatch 2 Α

    Η Asus δε θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία αναφορικά με τα tech specs του, τα οποία σκοπεύει να  παρουσιάσει αναλυτικότερα στην IFA 2015 τον προσεχή Σεπτέμβριο. Προς το παρόν, μία καλύτερη γεύση από το νέο smart watch της Asus μπορείτε να πάρετε στο video που ακολουθεί…

    https://youtu.be/ztiNeCKskWM

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles