20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Αθωώθηκε ο Kevin Spacey! Δεν παρενόχλησε σεξουαλικά τον Anthony Rapp σύμφωνα με τους δικαστές

    Ο Kevin Spacey για πολλά χρόνια αποτέλεσε ένα από τα δυνατά “χαρτιά” του Hollywood, η καριέρα του όμως κατέρρευσε απότομα όταν ήρθε αντιμέτωπος με κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση τον Οκτώβριο του 2017. Εκείνη την περίοδο, ο Anthony Rapp υποστήριξε ότι ο γνωστός ηθοποιός τον παρενόχλησε σεξουαλικά τον Μάιο του 1986 σε ένα πάρτι στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη, όταν ήταν μόλις 14 ετών, ενώ ο Spacey ήταν 26. Το αποτέλεσμα ήταν ο Spacey να χάσει το ρόλο του στη δημοφιλή σειρά “House Of Cards” και να αναγκαστεί να καταβάλει 31 εκατ. δολάρια στους παραγωγούς.

    Η απόφαση όμως του αμερικανικού δικαστηρίου έρχεται τώρα να αθωώσει τον ηθοποιό, αφού απεφάνθη ότι δεν παρενόχλησε σεξουαλικά πριν από 36 χρόνια τον συνάδελφό του, όπως τον κατηγορούσε ο τελευταίος. Το σώμα των ενόρκων απέρριψε τους ισχυρισμούς του Rapp, ο οποίος αξίωνε αποζημίωση 40 εκατομμυρίων δολαρίων. Η δικηγόρος του Spacey τόνισε στη διάρκεια των τελικών αγορεύσεών της ότι η ιστορία του Rapp ήταν κατασκευασμένη, σημειώνοντας ότι «ο κ. Rapp προσέλκυσε μεγαλύτερη προσοχή σε αυτήν τη δίκη από ό,τι σε ολόκληρη την σταδιοδρομία του ως ηθοποιός».

    Βέβαια, αυτή δεν είναι η μόνη κατηγορία για σεξουαλική επίθεση που επιβαρύνει τον ηθοποιό, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος και με τη βρετανική δικαιοσύνη για παρόμοιες υποθέσεις.

    Διαβάστε επίσης:

    Φήμη: Μαζικές απολύσεις έρχονται στο Twitter από τον Elon Musk

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles