14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Atomic Heart: Απολαύστε 8 λεπτά καταιγιστικής gameplay δράσης!

    Το Atomic Heart, το action-RPG που διαδραματίζεται στην τρελή ουτοπία ενός εναλλακτικού κόσμου μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, μας παρουσιάζει ολοκαίνουργιο gameplay υλικό μέσα από ένα νέο, λεπτομερές Trailer! Το παιχνίδι που αναπτύσσεται από την Mundfish και θα εκδοθεί από την Focus Entertainment, κυκλοφορεί στις 21 Φεβρουαρίου για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Παρακολουθήστε το Gameplay Overview Trailer και προετοιμαστείτε για ξέφρενη δράση σε έναν τρελό και οπτικά εντυπωσιακό κόσμο!

    Το σημερινό Gameplay Trailer περιλαμβάνει νέο υλικό και σας παρουσιάζει ένα cinematic shooter που διακρίνεται όχι μόνο για το στυλ μάχη του, αλλά και για τα σκηνικά, τους χαρακτήρες και τους βαθύτατους μηχανισμούς του.

    Οι αδυσώπητες και εκρηκτικές μάχες σας προκαλούν να ανατινάξετε ρομπότ, γιγάντιες μηχανές, ακόμα και μεταλλαγμένους. Προσαρμόστε το στυλ μάχης σας ανάλογα με τον κάθε αντίπαλο, προσέξτε ιδιαίτερα το περιβάλλον σας και αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας για να βρείτε το δρόμο σας μέσα από αυτή την τεχνητή τρέλα. Επιλέξτε ανάμεσα από τα τρία επίπεδα δυσκολίας, προσαρμόζοντας την εμπειρία στο επίπεδο που επιθυμείτε – είτε είστε ένας hardcore gamer που αναζητά όλο και πιο απαιτητική δράση, είτε ένας παίκτης που αναζητά την περιπέτεια με σκοπό να εξερευνήσει απόκοσμα περιβάλλοντα και να απορροφηθεί από μια συναρπαστική αφήγηση μέσω του Story Mode.

    Το Atomic Pass που αποτελείται από τέσσερα DLCs  ωθεί σε νέα επίπεδα την εμπειρία του Atomic Heart, δίνοντας πρόσβαση σε νέες περιοχές και εργαστήρια, καθώς και σε νέα όπλα, εχθρούς, Bosses και πολλά άλλα!

    Το Labor & Science DLC περιλαμβάνεται στις φυσικές εκδόσεις.

    Το Atomic Heart κυκλοφορεί στις 21 Φεβρουαρίου 2023, για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles