18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Atomic Heart: Νέο gameplay trailer για το DLC “Trapped in Limbo”

    Όταν ένα video game έχει πολλά διαφορετικά τέλη, συνήθως υπάρχει προβληματισμός σχετικά με το DLC που ακολουθεί.

    Το Atomic Heart ωστόσο δεν ακολουθεί το συνηθισμένο δρόμο, καθώς το FPS επιστημονικής φαντασίας αποκτά ένα εντελώς ξεχωριστό DLC για κάθε ένα από τα φινάλε του. Το προηγούμενο DLC, Annihilation Instinct, μας έστειλε πίσω στο μυστηριώδες Facility 3826 και βασίστηκε στη μυθολογία γύρω από το αγαπημένο σέξι ψυγείο του. Αλλά το επόμενο DLC, Trapped in Limbo, πηγαίνει κάπου ακόμα πιο παράξενο από αυτό.

    Το Limbo είναι ένα φαντασμαγορικό παραμυθένιο βασίλειο που μοιάζει με 3D platformer, όπου οι παίκτες πηδούν σε πλωτές πλατφόρμες καλυμμένες με σπίτια από gingerbread και κακά παιχνίδια. Μερικές φορές υπάρχει ένα μίνι παιχνίδι κυνηγιού πάπιας και μερικές φορές χήνας. Σύμφωνα με τη Mundfish, “καθώς πολεμάτε, τρέχετε, πηδάτε και γλιστράτε στις πλατφόρμες, θα συλλέγετε μήλα για να ξεκλειδώσετε δεξιότητες και όπλα, καθώς και χρυσά νομίσματα για να ξεκλειδώσετε έως και 7 μοναδικά δέρματα που μπορούν να αποτελέσουν εξοπλισμό στην κύρια εκστρατεία!”

    Το The Trapped in Limbo DLC θα κυκλοφορήσει στις 6 Φεβρουαρίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Ακυρώνει η Naughty Dog το The Last of Us Online

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles