19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    AUKEY PB-T11. Γνωρίστε το μεγαλύτερο Quick Charge 3.0 Power Bank της αγοράς

    Η AUKEY Greece από την είσοδό της στην ελληνική αγορά έθεσε ως στόχο τη διάθεση κορυφαίας ποιότητας και τεχνολογίας, αλλά και υψηλής χωρητικότητας power-banks.

    Το μοντέλο AUKEY PB-T11 στα 30.000mAh αποτελεί τη ναυαρχίδα της εταιρείας και ένα προϊόν άξιο σχολιασμού για τις κορυφαίες επιδόσεις και τα χαρακτηριστικά του.

    AUKEY PB-T11

    Τεράστια αυτονομία

    Με χωρητικότητα ρεύματος 30.000mAh – αντίστοιχη με 15 μπαταρίες iPhone 7 – δίνει και στον πιο απαιτητικό χρήστη τη δυνατότητα να φορτίζει αυτόνομα, σε οποιοδήποτε σημείο, ακόμα και σε μακρινά ταξίδια ή εξορμήσεις.

    Η μεγάλη χωρητικότητα σε συνδυασμό με το υψηλό Conversion Rate (απόδοση 85-90%) οδηγεί μαθηματικά σε πολλές φορτίσεις smartphone ή άλλων συσκευών, χωρίς την ανάγκη πρίζας φόρτισης. Έτσι σε ένα ταξίδι 10 ημερών, έχοντας μαζί σας το συγκεκριμένο power-bank, πιθανότατα δε θα χρειαστείτε φορτιστή!

    AUKEY PB-T11-2

    Quick Charge 3.0

    Υιοθετώντας την τελευταία τεχνολογία της Qualcomm, το AUKEY PB-T11 έχει τη δυνατότητα να φορτίζει συμβατές συσκευές από το 0 έως το 80% σε μόλις 35 λεπτά!

    Ακόμη, υποστηρίζονται οι λοιπές Quick Charge 2.0 και Quick Charge 1.0 συσκευές, λαμβάνοντας γρήγορες φορτίσεις. Φυσικά υπάρχει απόλυτη συμβατότητα με τις συσκευές χωρίς Quick Charge πχ iPhone, iPad οι οποίες θα φορτίσουν με ταχεία φόρτιση 2,1-2,4Α.

    AUKEY PB-T11-3

    Φόρτιση και με lightning καλώδιο

    Ένα feature που θα διευκολύνει πολύ τους κατόχους Apple συσκευών, καθώς δεν απαιτείται να έχετε 2 καλώδια για τη χρήση του power-bank (ένα για να φορτίζετε τη συσκευή σας και ένα για να φορτίζετε το power-bank) αλλά μπορείτε με το lightning καλώδιό σας να φορτίζετε τόσο το smartphone/tablet, όσο και το AUKEY power-bank σας!

    Το AUKEY PB-T11 θα το βρείτε στο www.aukeypowerbank.gr σε promo price -10€ από την αρχική του!

    Παραδίδεται σε όλη την Ελλάδα σε 24-48 ώρες, ενώ παρέχεται υποστήριξη και εγγύηση ενός έτους από την ελληνική αντιπροσωπεία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles