17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αυτό είναι το φιλμ που δίνει έμπνευση στο Joss Whedon για το The Avengers: Age of Ultron

    Μόνο εύκολο δεν θα είναι για τον Joss Whedon να ξεπεράσει το Avengers της Marvel. To Age of Ultron φαντάζει ήδη μία από τις δυσκολότερες συνέχειες στην ιστορία του κινηματογράφου, μία αποστολή που από τη μία ιντριγκάρει αλλά και από την άλλη τρομάζει.
    Ο Whedon όμως έχει ένα κρυφό χαρτί στο μανίκι του και αυτό δεν είναι άλλο από την μεγάλη παρακαταθήκη του σινεμά. Όπως αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξη, η πηγή έμπνευσης του για να καταφέρει το δύσκολο επιχείρημά του, είναι ο Νονός του Φράνσις Φορντ Κόπολα και πιο συγκεκριμένα το The Godfather: Part II.

    massive-avengers-sequel-will-focus-on-age-of-ultron

    Όπως θα πει “το άστρο που τον οδηγεί” είναι ο δεύτερος Νονός. Το κοινό τους στοιχείο είναι πως έχουν συμβεί πολλά στην πρώτη ταινία, ωστόσο το δεύτερο μέρος θα είναι εντελώς διαφορετικό και το βασικότερο είναι πως δεν θα χρειάζεται να γνωρίζεις τι συνέβη στην αρχή για να το παρακολουθήσεις. “Έχει άλλη δομή από το προηγούμενο και γίνεται σκοτεινότερο” θα συμπληρώσει ο διάσημος σκηνοθέτης, που αν μη τι άλλο δείχνει με αυτό τον τρόπο πως έχει καλό γούστο και παίρνει τα καλύτερα από τους μύθους του σινεμά.

    https://www.youtube.com/watch?v=qJr92K_hKl0

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles