20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Αυτό είναι το καλύτερο Huawei ever. To λένε Ascend P1 S και λογικά θα σου αρέσει


     
    Παρουσιάστηκε στην CES στο Βέγκας και είναι το καλύτερο Huawei κινητό που έχει δει μέχρι τώρα. Για να καταλάβεις κέρδισε τον τίτλο του λεπτότερου smartphone του κόσμου, με πάχος στα 6,69 χιλιοστά, κλέβοντας το στέμμα από το RAZR της Motorola.

    Είναι διπύρηνο στα 1,5GHz, τρέχει το λειτουργικό Android Ice Cream Sandwich, έχει 1GB μνήμης RAM και για γραφικό επεξεργαστή χρησιμοποιεί το chipset SGX540, το ίδιο δηλαδή με το Galaxy Nexus. Επίσης στη μπροστινή όψη του θα βρεις μια κάμερα στα 1,3 megapixel, ενώ στην πίσω όψη υπάρχει μια επιπλέον στα 8 megapixel που εκτός από φωτογραφίες καταγράφει και βίντεο 1080p. Το μόνο που δεν είναι on-par με την εποχή του είναι το πάνελ, με διάσταση 4,3 ίντσες και ανάλυση qHD (960×540 pixels), αντί για 720p που μας έχουν συνηθίσει όλες οι φρέσκες ICS προτάσεις.

    Θα κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις και η μόνη διαφορά μεταξύ τους έγκειται στην αυτονομία. Το Ascend P1 έχει μπαταρία στα 1.800mAh και το “S” στα 1.670mAh. Για τιμή δεν ξέρουμε κάτι ακόμη, αλλά μπορούμε να σου πούμε με σιγουριά από τώρα ότι αυτή είναι μια από τις καλύτερες στιγμές του Κινέζικου κολοσσού. Και που να δεις τι πρόκειται να ανακοινώσει σε ενάμιση μήνα από τώρα…
     

    Related Articles

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles