21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Αυτό είναι τo viral site του Jurassic World!

    Πρόκειται εύκολα για ένα από τα μεγαλύτερα blockbuster του 2015. To Jurassic World είναι η πολυαναμενόμενη τέταρτη προσθήκη στο διάσημο franchise Jurrasic Park, ένα φιλ που έχει αναλάβει να σκηνοθετήσει ο Colin Trevorrow. Μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο release για την Universal που φρόντισε να ξεκινήσει το “πανηγύρι”, βγάζοντας στον αέρα το viral site της ταινίας.

    masrani

    Το website είναι “ιδιοκτησίας” Masrani, βλέπε Simon Masrani (τον υποδύεται στην ταινία ο Irffan Khan), εκείνος δηλαδή που αγόρασε την InGen όταν πέθανε ο Dr John Hammond το 1997. Στόχος του δεν είναι άλλος από την κατασκευή ξανά ενός “Jurassic World” θεματικού πάρκου. Μάλιστα εάν κάποιος θέλει μπορεί να στείλει και βιογραφικό για να πιάσει δουλειά στην εταιρεία…
    Στο site μπορεί να δει κανείς πολλές φωτογραφίες απ’ αυτήν και ειδικά τα εργαστήρια, παίρνοντας μία γεύση για το εικαστικό κομμάτι της ταινίας που αναμένεται στις 12 Ιουνίου του 2015. Το πρώτο trailer αναμένεται μέσα στα Χριστούγεννα και το site μετράει αντίστροφα και γι’ αυτό.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles