21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Αβέβαιη η τύχη του Flash μετά τα σκάνδαλα του Ezra Miller

    Αβέβαιη είναι η τύχη της επόμενης ταινίας The Flash, καθώς στη Warner Bros. επικρατεί ανησυχία εξαιτίας της εμπλοκής του πρωταγωνιστή Ezra Miller σε παραβατικές δραστηριότητες. Σύμφωνα με το THR, η εταιρεία εξετάζει τη ζημιά που έχει προκαλέσει το σκάνδαλο στο franchise κατά τη διάρκεια της αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς του Miller. Αν η κατάσταση χειροτερέψει τις επόμενες εβδομάδες, η Warner Bros. Discovery είναι πιθανό να ακυρώσει το project εντελώς.

    Ο Miller ενσωματώθηκε στο σύμπαν της DC το 2014, την ίδια χρονιά που ανακοινώθηκε και η ταινία Flash. Τα επόμενα χρόνια, ο Miller πραγματοποίησε «περάσματα» ως Scarlet Speedster στο Batman vs Superman: Dawn of Justice και στο Suicide Squad, προτού πρωταγωνιστήσει στο Justice League του 2017.

    Αρκετά πράγματα ωστόσο έχουν αλλάξει στο DCEU στο μεταξύ διάστημα, με τον Zack Snyder να «εξορίζεται» από τη Warner και τον Walter Hamada να αναλαμβάνει το τιμόνι των κινηματογραφικών κυκλοφοριών.

    Σημειώνεται ότι ο Miller βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες βιαιοπραγίας, ψυχολογικού εκφοβισμού και άλλες μορφές ανάρμοστης συμπεριφοράς σε τρεις πολιτείες των ΗΠΑ, ενώ η πιο πρόσφατη κατηγορία έρχεται από τον δικηγόρο Chase Iron Eyes και την σύζυγό του, Sara Jumping Eagle, οι οποίοι έκαναν ασφαλιστικά μέτρα για το παιδί τους, το 18χρονο Tokata Iron Eyes. Το ζεύγος κατηγορεί το Miller για ψυχολογική μεταχείριση, σωματικό εκφοβισμό και ότι έβαλε σε κίνδυνο την ακεραιότητα του Tokata Iron Eyes.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι 10 χειρότερες ταινίες των 90s βασισμένες σε… comics! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles