23.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Αύριο 12/12 το μεγάλο «Creation of Beauty» event της Huawei! Stay Tuned!

    Το μαγευτικό και μυστηριώδες Ντουμπάι επέλεξε η Huawei για τη διοργάνωση ενός παγκόσμιου Product launch event, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 12/12. Με κεντρικό motto το «Creation of Beauty» o Κινεζικός κολοσσός της τεχνολογίας ετοιμάζει κάτι πολύ δυνατό, με αφορμή μάλιστα και τη συμπλήρωση 10 ετών από τότε που η Huawei μπήκε δυναμικά στην αγορά των tablets. Αυτό από μόνο του αποτελεί ένα τεράστιο επίτευγμα από τη στιγμή που δεν είναι λίγοι οι κατασκευαστές, οι οποίοι αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τη συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων, η οποία βρίσκεται σε πτώση από το 2016. Ωστόσο, η Huawei παραμένει πιστή στο όραμα της στηρίζοντας την εν λόγω προϊοντική κατηγορία, έχοντας όλα αυτά τα χρόνια μάλιστα καταγράψει πωλήσεις, οι οποίες ξεπερνούν τις 100 εκατομμύρια units (και όπως όλα δείχνουν τα… καλύτερα έρχονται).

    Έτσι λοιπόν από καλά πληροφορημένες πηγές που επικαλούνται insiders και γνώστες της αγοράς, το νέο μεγάλο global launch event της Huawei δεν αποκλείεται να επικεντρωθεί σε ένα νέο MatePad Pro 13.2 ή στο MatePad Pro 11 2024! Συγκεκριμένα, όλα συγκλίνουν ότι στο αυριανό event θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το MatePad Pro 13.2, ένα πραγματικό «κτήνος» τόσο σε διαστάσεις, όσο και σε performance. Εφόσον επαληθευτούν τα leaks που έχει δει το φως της δημοσιότητας, το νέο tablet της Huawei (που θα διαθέτει ένα πραγματικά τεράστιο display στις 13.2 ίντσες) θα βασίζεται στο Kirin 9000S chipset, ενώ θα διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα 10.100mAh.

    Πέραν του νέου MatePad Pro, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε και άλλες συσκευές, όπως είναι τα νέα earphones που θα βασίζονται στο HarmonyOS, αλλά και ίσως νέα laptop. Λίγες ώρες μείνανε λοιπόν για το νέο event της Huawei και εμείς θα βρεθούμε εκεί για να σας μεταφέρουμε όλες τις εξελίξεις απευθείας από τη πηγή! Stay Tuned!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles