14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αύριο η πρεμιέρα του Cobra Kai IV – Δείτε το νέο video και μπείτε στο κλίμα!

    Το Cobra Kai IV θα κάνει πρεμιέρα αύριο, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, και το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο video για να μας βάλει στο κλίμα. Πρόκειται για την 4η σεζόν μιας σειράς που βασίζει πολλά στη νοσταλγία, φέρνοντας ξανά στην επιφάνεια αγαπημένους χαρακτήρες από το Karate Kid.

    Τι θα παρακολουθήσουμε στην 4η σεζόν

    Στην τέταρτη σεζόν του Cobra Kai, τα ντότζο Μιγιάγκι-Ντο και Ιγκλ Φανγκ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να διαλύσουν το Κόμπρα Κάι στο Τουρνουά Καράτε Ολ Βάλεϊ Κ18. Όποιος χάσει θα πρέπει να κρεμάσει τη στολή του. Καθώς η Σαμάνθα και ο Μιγκέλ προσπαθούν να συνεχίσουν τη συμμαχία των ντότζο και ο Ρόμπι τα δίνει όλα στο Κόμπρα Κάι, η μοίρα του Βάλεϊ είναι πιο αβέβαιη από ποτέ άλλοτε. Τι ετοιμάζει ο Κριζ; Μπορούν ο Ντάνιελ και ο Τζόνι να θάψουν τη δεκαετή έχθρα τους και να νικήσουν τον Κριζ; Ή θα γίνει το Κόμπρα Κάι το πρόσωπο του καράτε στο Βάλεϊ;

    Δείτε παρακάτω το νέο video:

    Διαβάστε επίσης: Βγαίνουν στο “σφυρί” 4 αυτοκίνητα από τις ταινίες Transformers (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles