22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε εκπληκτικά πλάνα από drone που πετάει μέσα σε μία βυζαντινή εκκλησία!

    Οι περισσότεροι κάτοχοι drones (είτε το κάνουν για επαγγελματικούς λόγους είτε το κάνουν για χόμπι), λατρεύουν να κινηματογραφούν εντυπωσιακά πλάνα με τα drones τους. Οι περισσότεροι χειριστές εναέριων drones μπορούν πολύ εύκολα να τραβήξουν πλάνα όταν πετούν το drone τους στο εξωτερικό περιβάλλον, ωστόσο η πτήση σε εσωτερικούς χώρους είναι κάτι το διαφορετικό και πολλές φορές ριψοκίνδυνο, καθώς απαιτεί από τους χειριστές τρομερά επιδέξιες κινήσεις και μοναδική προσήλωση, ειδικότερα μάλιστα όταν ένα drone τραβάει footage μέσα από τους χώρους μίας βυζαντινής εκκλησίας!

    Drone Byzantine Church 2

    Το ιδιαίτερο αυτό γύρισμα έλαβε χώρα στην βυζαντινή εκκλησία του Saint Louis στην περιοχή του Paimboeuf από τους BigFly, που αποτελούν δύο καλλιτέχνες οι οποίοι ειδικεύονται στις αεροφωτογραφίες και στις εναέριες λήψεις video. H μαγνητοσκόπηση δεν ήταν καθόλου εύκολη και αυτό γιατί το drone που πέταξε μέσα στο εσωτερικό της εκκλησίας ήταν ουσιαστικά μία ειδικά διαμορφωμένη εναέρια πλατφόρμα, η οποία δεν ήταν καθόλου ελαφριά, για αυτό και έπρεπε οι εμπνευστές του συγκεκριμένου video να διατηρήσουν το σωστό κέντρο βάρους. Η πτήση που πραγματοποιήθηκε ήταν εξαιρετικά επικίνδυνη, καθώς ο παραμικρός λάθος χειρισμός και θα μπορούσε να προκαλέσει ανεπανόρθωτες ζημιές στον εσωτερικό διάκοσμο του ναού. Δε χρειάζεται να πούμε περισσότερα όμως, πατήστε το play στο video που ακολουθεί και απολαύστε ένα μοναδικά γοητευτικό θέαμα που μόνο η σύγχρονη τεχνολογία μπορεί να φέρει.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles