16.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Babylon: Brad Pitt και η Margot Robbie συναντούν το παλιό Hollywood (trailer)

    Η ημερομηνία πρεμιέρας για την ταινία Babylon μπορεί να μεταφέρθηκε για τις 6 Ιανουαρίου, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα δούμε νέο trailer για το τελευταίο project του  Damien Chazelle. Ένα νέο video έρχεται να μας μεταφέρει στη δεκαετία του ’20 και να μας παρουσιάσει ενδιαφέροντες χαρακτήρες από την πρώιμη “χρυσή εποχή” του Hollywood.

    Το πρώτο trailer που είδαμε ήταν αρκετά διαφορετικό. Το τελευταίο όμως εξερευνά την πιο σκοτεινή πλευρά της ιστορίας, επιτρέποντας μια πιο σχολαστική ματιά στο χαρακτήρα που θα υποδυθεί ο Brad Pitt.

    Η νεαρή starlet Nellie LaRoy, την οποία ενσαρκώνει η Margot Robbie, αποτελεί την μούσα της ταινίας, η οποία όμως διακρίνεται από αρκετές δόσεις τρέλας και… κοκαΐνης.

    Το Babylon είναι, σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, μια ιστορία υπέρμετρης φιλοδοξίας και εξωφρενικής υπερβολής. Η ταινία ακολουθεί την άνοδο και την πτώση πολλαπλών χαρακτήρων στη διάρκεια μιας περιόδου αχαλίνωτης παρακμής και ακολασίας στις απαρχές του Hollywood.

    Το cast συμπληρώνουν οι Jovan Adepo, Li Jun Li, P.J. Byrne, Lukas Haas, Olivia Hamilton, Max Minghella, Rory Scovel, Katherine Waterston, Flea, Jeff Garlin, Eric Roberts, Ethan Suplee, Samara Weaving και Olivia Wilde.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Indiana Jones 5: Ο Harrison Ford θα «ξανανιώσει» με τεχνική de-aging!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles