20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Babylon: Νέα trailers με Brad Pitt και Margot Robbie λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

    Προκειμένου να προωθήσει την επερχόμενη ταινία του Damien Chazelle Babylon, η Paramount Pictures έδωσε στην κυκλοφορία όχι ένα αλλά δύο trailers για το νέο εγχείρημα από το σκηνοθέτη του La La Land.

    Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας, τα videos επικεντρώνονται σε διαφορετικές πτυχές της ταινίας, όμως και τα δύο ρίχνουν φως στο υπέρλαμπρο cast που αποτελείται από τους Brad Pitt, Margot Robbie, Tobey Maguire, Katherine Waterston, Diego Calva, Max Minghella και Jean Smart.

    Η ιστορία τοποθετείται σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους για τη βιομηχανία του θεάματος και τη μετάβαση από το βουβό κινηματογράφο στην νέα εποχή της έγχρωμης εικόνας. Το Babylon είναι, σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, μια ιστορία υπέρμετρης φιλοδοξίας και εξωφρενικής υπερβολής. Η ταινία ακολουθεί την άνοδο και την πτώση πολλαπλών χαρακτήρων στη διάρκεια μιας περιόδου αχαλίνωτης παρακμής και ακολασίας στις απαρχές του Hollywood. Η ημερομηνία πρεμιέρας για την ταινία Babylon μπορεί να μεταφέρθηκε για τις 6 Ιανουαρίου.

    Δείτε στη συνέχεια τα νέα trailers

    Διαβάστε επίσης:

    Barbie: Ευχάριστη έκπληξη το πρώτο trailer της ταινίας με τη Margot Robbie

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles