24.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Back to Black: Πρώτο trailer για την ταινία της Amy Winehouse

    Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για τη βιογραφική ταινία της Amy Winehouse Back to Black, για την οποία είχαμε ενημερωθεί εδώ και καιρό. Σε σκηνοθεσία Sam Taylor-Johnson (Nowhere Boy) και σενάριο του Matt Greenhalgh, στο Back to Black πρωταγωνιστεί η Marisa Abela ως Winehouse. Η ταινία καταγράφει τα πρώτα χρόνια της τραγουδίστριας, την ενασχόλησή της με τη τζαζ στο Βόρειο Λονδίνο και το ταραχώδες ταξίδι της προς τη φήμη.

    Το καστ της ταινίας περιλαμβάνει επίσης τον Jack O’Connell ως σύζυγο της δημοφιλούς τραγουδίστριας, Blake Fielder Civil, τον Eddie Marsan στο ρόλο του πατέρα της και την Lesley Manville που θα ενσαρκώσει τη γιαγιά της, Cynthia.

    Το Back To Black έχει την πλήρη υποστήριξη του Winehouse’s Estate και θα περιλαμβάνει τραγούδια από τον κατάλογό του. Η ταινία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 12 Απριλίου, με την κυκλοφορία της στις ΗΠΑ να ακολουθεί στις 10 Μαΐου. Για την Ελλάδα, θα ενημερωθούμε προσεχώς.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Στις αίθουσες το “Ονειρικό Σενάριο” με το Nicolas Cage (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles