15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    “Back to school” με τη φροντίδα και την ασφάλεια της La Roche-Posay

    back-to-school-la-roche-posay-2

    Το καλοκαίρι τελειώνει και μια καινούργια σχολική περιπέτεια αρχίζει για τους μικρούς μας φίλους! Για άλλους, είναι η πρώτη τους φορά και άλλοι ξεκινάνε με περισσότερη εμπειρία! Τώρα που κάνουν ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην ανεξαρτησία…εμείς πρέπει να σταθούμε δίπλα τους, να τους ενθαρρύνουμε και να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι.

    Η αλλαγή της θερμοκρασίας, η εκτεταμένη παραμονή σε κλειστούς χώρους, και τα διαφορετικά ρούχα, αυξάνουν τη ξηρότητα του εύθραυστου παιδικού δέρματος. Η αίσθηση τραβήγματος και φαγούρας μπορεί να γίνει συχνά ενοχλητική.

    Γνωρίζοντας τις ανάγκες του ευαίσθητου και ερεθισμένου δέρματος, η La Roche-Posay προτείνει δύο προϊόντα που θα προστατέψουν και θα φροντίσουν το ευαίσθητο παιδικό δέρμα από την απότομη αλλαγή περιβάλλοντος με την επιστροφή στο σχολείο.

    Lipikar Syndet

    Ένα μπάνιο πριν τον ύπνο θα χαλαρώσει και θα βοηθήσει τα παιδιά να ξεκουραστούν και να κοιμηθούν καλύτερα!

    Το  Lipikar Syndet κρέμα-gel για το μπάνιο, είναι κατάλληλο για βρέφη και παιδιά, ιδανικό για το πρόσωπο,το κεφάλι και το σώμα! Καθαρίζει χωρίς να ερεθίζει, καταπραΰνει το δέρμα και το προστατεύει από τις ξηραντικές ιδιότητες του νερού. 

    -Δεν περιέχει σαπούνι, paraben και άρωμα.

    -Η κρεμώδης gel υφή του είναι εξαιρετικά απαλή και ευχάριστη.

    -Είναι επίσης κατάλληλο για το πολύ ξηρό δέρμα και για το δέρμα με τάση ατοπίας, καθώς καταπραΰνει τον κνησμό και τις εξάρσεις. Back to school_Lipikar Syndet

    Cicaplast Baume B5

    Με την επιστροφή στο σχολείο, τα σκασίματα, τα γδαρσίματα και οι ερεθισμοί είναι αναπόφευκτοι! Για να ανακουφίσετε και να βοηθήσετε το δερματάκι των παιδιών να αναπλαστεί, χρησιμοποιήστε το Cicaplast Baume B5.

    Το Cicaplast Baume B5 καταπραΰνει, ανακουφίζει και επανορθώνει όλα τα μικρά καθημερινά ατυχήματα και τους ερεθισμούς του δέρματος.  Είναι ιδανικό για βρέφη, παιδιά και ενηλίκους. 

    – Περιέχει Προβιταμίνη Β5 5%, που καταπραΰνει τις ξηρές και ερεθισμένες περιοχές, Madecassoside που επανορθώνει το δέρμα, Χαλκό, Ψευδάργυρο, και Μαγγάνιο που προστατεύουναπό τα βακτήρια, ενώ το  Βούτυρο Karite και το Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay ενυδατώνουν και προσφέρουν άνεση.

    – H υφή του είναι πλούσια, ενυδατική, μη λιπαρή και δεν αφήνει λευκά σημάδια. Δεν επιτρέπει την προσκόλληση βακτηριδίων.

    – Μπορεί να εφαρμοστεί σε μικρή ποσότητα ως «επίθεμα» ή σε μεγάλη ποσότητα δημιουργώντας ένα «φράγμα προστασίας».

    – Εφαρμόζεται σε σώμα, πρόσωπο και χείλη και είναι ιδανικό και για τους βρεφικούς ερεθισμούς από την πάνα και την πιπίλα.Cicaplast_8082FR-AN-C

    Η La Roche-Posay, η μάρκα που εμπιστεύονται περισσότεροι από 25.000 δερματολόγοι παγκοσμίως και έχει αφιερώσει πολλά χρόνια στη φροντίδα του ευαίσθητου, ξηρού και ατοπικού δέρματος. Με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής, αναπτύσσει προϊόντα κάτω από ένα αυστηρό διάγραμμα σύνθεσης, με τα απολύτως απαραίτητα συστατικά, κλινικά τεκμηριωμένη αποτελεσματικότητα και ασφαλείς συνθέσεις για το ευαίσθητο βρεφικό και παιδικό δέρμα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles