16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Bang with Friends: Ερωτικό “παιχνίδι” μέσω Facebook

    Πώς το έγραφε η Νίκη χθες; Ναι, στο Internet υπάρχει πορνό και δεν καταλαβαίνουμε γιατί αυτό, μερικές φορές, ρίχνει κάποιους από τα σύννεφα.

    Το ίδιο αναμενόμενο, λοιπόν, πρέπει να μας φαίνεται και το ότι κάποιοι στο Internet “ψάχνονται” για να κάνουν sex και κανείς ενήλικας δεν πρέπει να εκπλήσσεται με τέτοιες “αναζητήσεις”.

    Και κάπως έτσι τρεις φίλοι από την Καλιφόρνια είχαν την ιδέα μίας Facebook App με την ονομασίαBang with Friendsη οποία βοηθάει τους χρήστες της να αναζητήσουν ερωτική συντροφιά για τη νύχτα (ή οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας) ανάμεσα στους Facebook friends τους.

    ΤοBang with Friendsέχει μία πολύ απλή και ξεκάθαρη λογική. Δηλώνετε στην εφαρμογή ότι είστε διαθέσιμοι για sex και βλέπετε ποιοι από τους φίλους σας έχουν την ίδια επιθυμία. Στη συνέχεια, δεν έχετε παρά να κάνετε “παιχνίδι” και, γιατί όχι, να τα βρείτε μεταξύ σας.

    Φυσικά, όπως καταλαβαίνετε, χρησιμοποιώντας αυτή την εφαρμογή, πρέπει να προσέξετε λίγο τα δικαιώματα που της δίνετε, ώστε η διαθεσιμότητά σας σε ερωτικό επίπεδο να μη γίνει “βούκινο” σε όλους τους φίλους σας, αλλά μόνο σ’ αυτούς που έχουν παρόμοιες επιθυμίες.

    Όσον αφορά τώρα τις ενστάσεις ή τις διαφωνίες σας όσον αφορά ένα τέτοιο application, δε θα πούμε ότι δε τις συμμεριζόμαστε, αλλά κάτι λιγάκι διαφορετικό. Όπως συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις, οτιδήποτε με το οποίο επιλέξει κάποιος να “παίξει” ή να χρησιμοποιήσει, είναι επιλογή του. Οπότε, γιατί να χαλάει εμάς τους υπόλοιπους, δε νομίζετε;

    Προς το παρόν, πάντως, το “Bang With Friends” κάνει δυναμική αρχή στο Facebook, γράφοντας, σύμφωνα με τα στατιστικά, 5 χρήστες κάθε λεπτό, ενώ οι δημιουργοί του υπόσχονται ότι σύντομα θα διαθέσουν την εφαρμογή και για smartphones, ενώ θα προσθέσουν και επιλογές για άτομα που προτιμούν τις ερωτικές επαφές με το ίδιο φύλο.

    Πηγή: Mashable

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles