18.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Η Barilla αναζητά στο… 3D printing τα επόμενα σχήματα των ζυμαρικών της

    Η τεχνολογία 3D printing χρησιμοποιείται ολοένα και περισσσότερο σήμερα, με πρακτικές εφαρμογές που δεν μπορούσατε καν να σκεφτείτε πριν λίγο καιρό. Τώρα, η Barilla, η γνωστή μας εταιρεία ζυμαρικών, χρησιμοποιεί την τρισδιάστατη εκτύπωση για να βελτιώσει τα προϊόντα της και να εμπλουτίσει τα… σχήματα τους.

    Barilla 3D printing

    Πρόσφατα, μάλιστα, πραγματοποίησε διαγωνισμό, με τρεις νικητές που δημιούργησαν τα καλύτερα νέα σχήματα για τα ζυμαρικά Barilla. Η Rosa, μία από τις νικήτριες συμμετοχές, εντυπωσίασε δημιουργώντας ένα ζυμαρικό που “μεταμορφώνεται” σε… τριαντάφυλλο όταν μπει στο βραστό νερό, ενώ τα άλλα δύο σχέδια που κέρδισαν τις εντυπώσεις και τα βραβεία περιλαμβάνουν ένα ιδιαίτερο κωνικό σχήμα (σαν… χριστουγεννιάτικο δέντρο) και ένα φεγγάρι (με “κρατήρες”, μάλιστα, για καλύτερο… δέσιμο του ζυμαρικού με την σάλτσα).

    Νωρίτερα, μέσα στη χρονιά, η ιταλική εταιρεία είχε ανακοινώσει τα σχέδιά της να δημιουργήσει εκτυπωτές που θα μπορούν να χρησιμοποιούνται σε εστιατόρια για “made-to-order” σχήματα στα ζυμαρικά των πελατών. Η τεχνολογία στην υπηρεσία και της… γεύσης.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles