19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Bates Motel: η Rihanna στο ρόλο της Marion Crane για την νέα σεζόν!

    Η Rihanna πήρε τον ρόλο της Marion Crane, που αρχικά την είχε παίξει η Janet Leigh, για την Πέμπτη και τελευταία σεζόν της πετυχημένης δραματικής σειράς του A&E, το Bates Motel! Οι δημιουργοί και οι παραγωγοί της σειράς βρέθηκαν στο Comic-Con, μαζί με τους πρωταγωνιστές, τους Vera Farmiga (Norma), Freddie Highmore (Norman”, Max Thieriot (Dylan Massett) και Nestor Carbonell (Sheriff Alex Romero) για να γιορτάσουν την πέμπτη σεζόν.

    δσωχψω

    Η Vera Farmiga συμμετέχει πλέον στην παραγωγή της σειράς, ενώ επιστρέφει στον ρόλο της υποψήφιας για βραβείο Emmy, «Norma» μετά τον επικό της θάνατο στο τελευταίο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν. Ο Max Thieriot θα κάνει το ντεμπούτο του συμμετέχοντας στη σκηνοθεσία μαζί με τον Nestor Carbonell που σκηνοθετεί την σειρά για τρίτη φορά. Τέλος, ο Freddie Highmore θα συμμετέχει στη συγγραφή του σεναρίου μαζί με τους Kerry Ehrin και Carlton Cuse. Το Bates Motel θα ξεκινήσει την παραγωγή του το φθινόπωρο στο Βανκούβερ και θα επιστρέψει με την τελευταία του σεζόν το 2017 στο A&E.

    Αυτό το μοντέρνο prequel της ταινίας «Psycho» προσφέρει στους τηλεθεατές μια οικεία εικόνα το πως αποκαλύπτεται ο ψυχισμός του Norman Bates μέσω των εφηβικών του χρόνων. Το Bates Motel προσφέρει στους φαν πρόσβαση στη σκοτεινή, διεστραμμένη ιστορία του Norman Bates και πόσο πολύ πολύπλοκη ήταν η σχέση του με την μητέρα του, Norma.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles