24.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Beatles: Ξανά στην κορυφή μετά από 54 χρόνια

    Όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει, το Now and Then, το πολυαναμενόμενο “τελευταίο” τραγούδι των Beatles με τη συμμετοχή και των τεσσάρων μελών, κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη που χρησιμοποιήθηκε για τη βελτίωση του ήχου στο ντοκιμαντέρ Get Back του Peter Jackson.

    Το τραγούδι ανέβηκε στην κορυφή των βρετανικών τσαρτ, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά εδώ και 54 χρόνια για το θρυλικό συγκρότημα, σύμφωνα με τον οργανισμό που συλλέγει τα στοιχεία των πωλήσεων.

    Το Now and Then κυκλοφόρησε την περασμένη Πέμπτη. Μια πρώτη εκδοχή του ηχογραφήθηκε το 1978 από τον Τζον Λένον, όμως συμπληρώθηκε μετά τον θάνατό του από τα άλλα μέλη του συγκροτήματος, τον Πολ Μακάρτνεϊ, τον Τζορτζ Χάρισον και τον Ρίνγκο Σταρ και τώρα, χρόνια μετά τον θάνατο και του Χάρισον, ολοκληρώθηκε χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη.

    Η τελευταία φορά που τραγούδι των Beatles βρέθηκε στην κορυφή της εβδομαδιαίας κατάταξης στη Βρετανία ήταν το 1969, με το “ The Ballad of John and Yoko”, ανέφερε ο οργανισμός The Official Charts Company στην ανακοίνωσή του.

    Διαβάστε επίσης:

    Ταινία για τον Elon Musk ετοιμάζει ο Darren Aronofsky

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles