15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Being the Ricardos: Εντυπωσιάζει η Νικόλ Κίντμαν στο ρόλο της Λουσίλ Μπολ (trailer)

    Το teaser trailer της αμερικάνικης βιογραφικής δραματικής ταινίας «Being the Ricardos» δόθηκε στη δημοσιότητα, αποκαλύπτοντας τη Νικόλ Κίντμαν στο ρόλο της κωμικής ηθοποιού Λουσίλ Μπολ.

    Η ταινία, θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο, αποκαλύπτοντας την ιδιωτική ζωή της Λουσίλ Μπολ και του συμπρωταγωνιστή της, Ντέζι Αρνάζ. Το διάσημο ζευγάρι ήταν μαζί και εκτός οθόνης. Οι δυο τους κλέφτηκαν τον Νοέμβριο του 1940, πρωταγωνίστησαν μαζί στο «I Love Lucy» από το 1951 έως το 1957 και στη συνέχεια χώρισαν το 1960.

    «Είμαι το μεγαλύτερο απόκτημα στο χαρτοφυλάκιο της “Columbia Broadcasting System”», ακούγεται η φωνή της Νικόλ (ως Λουσίλ) στο teaser και συνεχίζει: «Πληρώνομαι αδρά για να κάνω ακριβώς αυτό που μου αρέσει. Δουλεύω δίπλα δίπλα με τον σύζυγό μου, ο οποίος είναι εντυπωσιασμένος από εμένα».

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης: Uncharted: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer-Πρεμιέρα στις 18 Φεβρουαρίου του 2022 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles