13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Belfie Stick… Για τους λάτρεις των belfies (και δεν κάνουμε πλάκα)!

    Εκτός από τις selfies φωτογραφήσεις τώρα τελευταία έχουν γίνει πολύ της μόδας και οι belfies. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε τι είναι οι belfies φωτογραφίες, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως ένα είδος selfie των… οπισθίων. Ναι, οι selfies πλέον έχουν γίνει ντεμοντέ, καθώς χιλιάδες νεαροί και νεαρές που τυγχάνουν φανατικοί των social media λατρεύουν να τραβούν την πίσω… “όψη” του σώματος τους και στη συνέχεια να ποστάρουν τις φωτογραφίες τους με απώτερο στόχο το κυνήγι των περισσοτέρων likes.

    belfie-stick-2

    Για να μπορέσεις βέβαια να τραβήξεις την τέλεια «πωπο-φωτογραφία» είναι κάτι που από ότι φαίνεται απαιτεί τεράστια προσπάθεια και μεγάλη τέχνη, για αυτό και οι υπεύθυνοι του social networking site ΟΝ.com (το οποίο οι users του έχουν κατακλύσει με belfies), αποφάσισαν πρόσφατα να δημιουργήσουν το Belfie Stick! Οι wannabe Kim Kardashian και Nicki Minaj έχουν πλέον έναν υπερπολύτιμο σύντροφο στο πλευρό τους, καθώς το εν λόγω stick διαφέρει σε σύγκριση με τα παραδοσιακά selfie sticks, εξαιτίας ενός βραχίονα, που τοποθετεί το smartphone του χρήστη στην καταλληλότερη θέση, πετυχαίνοντας έτσι την καλύτερη γωνία λήψης. Οι fans των belfies μπορούν πλέον να αισθάνονται ευτυχισμένοι, καθώς δεν θα χρειάζονται ποτέ ξανά από εδώ και στο εξής να ψάχνουν εναγωνίως για κάποιον ολόσωμο καθρέπτη, ενώ παράλληλα θα μπορούν να προστατευθούν και από ενοχλητικά ατυχήματα και θλάσεις που μπορεί να προκύψουν πάνω στην προσπάθεια τους να στρέψουν το σώμα τους κατάλληλα.

    Belfie-Stick 2

    Σε αυτό το σημείο σίγουρα οι περισσότεροι από εσάς θα αναρωτιέστε σε πόσο πιο χαμηλά επίπεδα μπορεί να φτάσει η ανθρώπινη φύση (υπάρχει άραγε πιο κάτω, ποιος ξέρει;)… Πάντως, για εκείνους που ενδιαφέρονται το Belfie Stick στοιχίζει κοντά στα 80$.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles