12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    BeSafeCoach: Ο νέος Οδηγός Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο από τη Vodafone

    Η Vodafone παρουσιάζει τη νέα πρωτοβουλία BeSafeCoach για την υπεύθυνη και ασφαλή χρήση του Διαδικτύου και του κινητού τηλεφώνου. Το BeSafeCoach είναι ένας online οδηγός πλοήγησης με πλούσιο ενημερωτικό υλικό και αρθρογραφία που στόχο έχει να υποστηρίξει κάθε οικογένεια, και κυρίως τους γονείς, για την ασφαλή και σωστή χρήση του Διαδικτύου και των κινητών συσκευών από τα παιδιά τους.

    Μέσα από πλούσια αρθρογραφία που αφορά τις τελευταίες τάσεις που προσελκύουν το ενδιαφέρον των παιδιών στο Διαδίκτυο, συμβουλές από ειδικούς, όπως ψυχολόγους και ειδικούς υγείας, αλλά και βίντεο ειδικά διαμορφωμένα για τις διαφορετικές ηλικίες και ανάγκες των παιδιών, γονείς και παιδιά λαμβάνουν βασικές, χρηστικές πληροφορίες για την ασφαλή χρήση κινητού και tablet. Επιπλέον, παρέχονται συμβουλές για το πώς μπορούν να προστατεύσουν την συσκευή τους, αλλά και πώς να προστατεύουν και τα ίδια τα παιδιά από πιθανούς κινδύνους που συσχετίζονται με τη χρήση του Internet, αλλά και για τον χρόνο που τα παιδιά χρησιμοποιούν τη συσκευή τους.

    Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα bsafeonline της Vodafone, το οποίο προσφέρει στους γονείς μία σειρά από εργαλεία και υπηρεσίες που καθοδηγούν κάθε οικογένεια στην υπεύθυνη και ασφαλή χρήση των συσκευών και του διαδικτύου, ενισχύοντας την ψηφιακή της εκπαίδευση.

    Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.besafecoach.vodafone.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles