14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το καλύτερο “αναμνηστικό” από ένα ταξίδι;

    Εντάξει… εντάξει… Το αν είναι το καλύτερο είναι προφανώς υποκειμενικό. Το σίγουρο είναι όμως ότι πρόκειται για μία πρωτότυπη ιδέα που έχει την πλάκα της, κοστίζει μόλις 8.27 ευρώ και αποτελείται από μία… κονσέρβα γεμάτη με…. αέρα από διάφορα δημοφιλή μέρη της γης που πιθανότατα έχετε επισκεφθεί.

    Προς το παρόν, είναι διαθέσιμες συσκευασίες με αέρα της Νέας Υόρκης, του Παρισίου, της Πράγας, του Βερολίνου, της Σιγκαπούρης και της Ρίγας.

    Πέρα από τον αέρα αγοράζετε, βέβαια, και τα ιδιαίτερα χαριτωμένα κουτάκια, τα οποία ίσως είναι και πιο σημαντικά για την ανάμνηση του τόπου για εσάς από τον ίδιο τον αέρα.

    Πάντως, οι υπεύθυνοι έχουν δώσει προσοχή ενσωματώνοντας αέρα από διάφορες περιοχές με αξιοθέατα κάθε μίας από τις πόλεις που έχουν επιλεγεί. Έτσι, η κονσέρβα της Νέας Υόρκης, για παράδειγμα, περιλαμβάνει 20% αέρα από το Empire State Building, 10% από το Grand Central Terminal, 10% από το Chrysler Building, 20% από το Άγαλμα της Ελευθερίας, 10% από τις περιοχές Little Italy και China town, 10% από τη γέφυρα του Brooklyn, 10% από την Times Square και 10% από το Central Park. Και κάπως έτσι καλύπτουν σχεδόν όλο το… Manhattan. Παρομοίως, και στις υπόλοιπες πόλεις ο αέρας έχει επιλεγεί από διάφορα σημεία.

    Η ιδέα των κονσερβών με αέρα από… πόλεις ανήκει σε ένα κατάστημα από την Πράγα με ιδιοκτήτη τον Kirill Rudenko, αν, πάντως, η ιδέα σας ενθουσίασε και θέλετε μία, μπορείτε να την προμηθευτείτε από εδώ.

    Πηγή: Ohgizmo

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles