15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    BestPrice Customer Review Awards 2019: Το BestPrice.gr επιβράβευσε τα καταστήματα με υψηλή βαθμολογία χρηστών

    Το BestPrice.gr, πιστό στο όραμά του για την ανάδειξη και προώθηση των βέλτιστων πρακτικών του e-commerce, απονέμει για 3η συνεχή χρονιά τα BestPrice Customer Review Awards.

    Τα BestPrice Customer Review Awards είναι ένα ετήσιο πρόγραμμα επιβράβευσης των συνεργαζόμενων ηλεκτρονικών καταστημάτων για την ποιότητα εξυπηρέτησης που παρέχουν στους πελάτες τους, με βάση τις αξιολογήσεις των χρηστών του BestPrice.gr. Για την ανάδειξη των ηλεκτρονικών καταστημάτων υπολογίζεται ο μέσος όρος βαθμολογίας χρηστών την προηγούμενη χρονιά, ενώ λαμβάνεται υπόψη το πλήθος των συνολικών ή τυχόν αρνητικών αξιολογήσεων.

    Φέτος, στα BestPrice Customer Review Awards 2019 κατάφεραν να διακριθούν 105 ηλεκτρονικά καταστήματα συγκεντρώνοντας μέσο όρο βαθμολογίας χρηστών πάνω από 4 στα 5. Αξίζει να σημειωθεί ότι το BestPrice.gr επισκέπτονται σε μηνιαία βάση περίπου 3 εκατομμύρια χρήστες, ενώ συνεργάζεται με περισσότερα από 2.050 καταστήματα.

    Τα BestPrice Customer Review Awards αποτελούν ένα επιπλέον κίνητρο για τα ηλεκτρονικά καταστήματα να βελτιώσουν τις διαδικασίες και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στον καταναλωτή ενώ παράλληλα δίνουν αξία στην εμπειρία αγοράς κάθε καταναλωτή. Σε αυτό το πλαίσιο, καλούμε τους χρήστες να γράψουν τη δική τους αξιολόγηση, κάθε φορά που αγοράζουν από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που συμμετέχει στο BestPrice.gr.

    Περισσότερες πληροφορίες για τα BestPrice Customer Review Awards καθώς και η πλήρης λίστα των καταστημάτων είναι διαθέσιμες στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.bestprice.gr/customer-review-awards

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles