14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Προστασία από ιούς με τη νέα beta έκδοση του NOD 32 της ESET!

    Η ESET, μία από τις πιο γνωστές και κορυφαίες εταιρείες λογισμικού ασφαλείας, ανακοίνωσε ότι από σήμερα είναι διαθέσιμες οι beta εκδόσεις του NOD 32 Antivirus και Smart Security 8. Οι χρήστες που θα λάβουν μέρος στη διαδικασία της beta, μπορούν πλέον να γνωρίσουν καλύτερα τις δυνατότητες των δύο software λύσεων και να τεστάρουν τις εξελιγμένες τεχνικές τους, παρέχοντας παράλληλα  χρήσιμες πληροφορίες στην ESET, που θα τη βοηθήσουν ώστε να τελειοποιήσει ακόμη περισσότερο τη διάσημη πλατφόρμα προστασίας NOD 32, η οποία συγκαταλέγεται στις καλύτερες που κυκλοφορούν παγκοσμίως.

    Eset robot 2

    Το ESΕΤ NOD 32 Antivirus 8 και ESET Smart Security προσφέρουν μία σειρά από εξελιγμένες δυνατότητες προστασίας, όπως για παράδειγμα είναι η Botnet Protection, που βοηθάει στην ανακάλυψη και καταπολέμηση δικτύων botnets (όπως είναι το Windigo), αλλά και η βελτιωμένη τεχνική Exploit Blocker, η οποία χρησιμεύει στην προστασία του συστήματος από malware και άλλους είδους κακόβουλο λογισμικό που ενδεχομένως να προκαλέσει καταστροφικά zero-day events. Επιπλέον, οι νέες λύσεις της ESET προσφέρουν την πιο εξελιγμένη Anti-Phising λειτουργία της αγοράς, έτσι ώστε να μην πέσετε ποτέ θύμα διαδικτυακής απάτης. Η ESET με την τελευταία έκδοση του NOD 32 προσφέρει μεγαλύτερη ισορροπία, ευχρηστία, εξαιρετικά αποτελέσματα προστασίας και ασφάλειας, αλλά και χαμηλότερη κατανάλωση πόρων του συστήματος, έτσι ώστε να μην επιβαρύνεται ιδιαίτερα το σύστημα σας.

    Εάν θέλετε να δοκιμάσετε και εσείς τις νέες beta εκδόσεις των προϊόντων της ESET και να σχηματίσετε έτσι μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα για αυτά, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την επίσημη διεύθυνση: www.eset.com/gr/beta/.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles