23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Bitdefender: Προσφέρει δωρεάν όλες τις εταιρικές λύσεις ασφαλείας στους Οργανισμούς Υγείας της Κύπρου

    Η Bitdefender, κορυφαία εταιρεία cybersecurity που προστατεύει πάνω από 500 εκατομμύρια συστήματα παγκοσμίως, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα προσφέρει δωρεάν τις λύσεις ασφάλειας ψηφιακών δεδομένων για επιχειρήσεις σε όλους τους Οργανισμούς Υγειονομικής περίθαλψης παγκοσμίως, σε μια προσπάθεια να συμβάλει στην παγκόσμια κινητοποίηση υποστήριξης κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19

    Έτσι, όλοι οι Οργανισμοί Υγείας όλων των μεγεθών στην Κύπρο, από μικρά οδοντιατρεία και οφθαλμολογικά κέντρα έως ιατρεία, κλινικές και μεγάλα νοσοκομεία, μπορούν να επισκεφθούν τον σύνδεσμο: www.bitdefender.com/freehealthcaresecurity και να υποβάλλουν το αίτημά τους για να αποκτήσουν δωρεάν χρήση στα προϊόντα της Bitdefender. Για τους μεγάλους οργανισμούς με αυξημένες απαιτήσεις, η Bitdefender θα προσφέρει επίσης τις επαγγελματικές της υπηρεσίες και τις πιο προηγμένες τεχνολογίες της όπως το Network Traffic Security Analytics.

    Αξίζει να σημειωθεί σύμφωνα με την τηλεμετρία της Bitdefender, ο αριθμός των κακόβουλων αναφορών που σχετίζονται με το COVID-19 αυξήθηκε περισσότερο από 475% μέχρι στιγμής τον Μάρτιο. Για το επόμενο διάστημα, οι επιθέσεις αναμένεται να αυξηθούν περισσότερο από πέντε φορές του συνόλου των περιστατικών του Φεβρουαρίου. Ο μεγαλύτερος αριθμός κακόβουλων αναφορών έχει καταγραφεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Τουρκία, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία, τον Καναδά, τη Ρουμανία και την Ταϊλάνδη, καθώς αυτές οι εκστρατείες κακόβουλων λογισμικών επικεντρώθηκαν στις χώρες με υψηλότερα κρούσματα θετικά στον κορωναϊό.

    Σημειώνεται ότι η αίτηση για πρόσβαση στις εταιρικές λύσεις προστασίας της Bitdefender θα προσφέρεται μέχρι τα τέλη Ιουνίου, αξιολογώντας τις ανάγκες των οργανισμών και διευρύνοντας την δωρεάν χρήση μέχρι και 12 μήνες. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 357-22008296 ή ακολουθείστε τον σύνδεσμο www.bitdefender.gr.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles