21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Black Adam: 250 εκατ. δολάρια στο παγκόσμιο box office

    Το τελευταίο διάστημα, αρκετές συζητήσεις έγιναν για τον αντιήρωα της DC που έφτασε πρόσφατα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Ο Black Adam του Dwain Johnson έκανε αισθητή την παρουσία του στο κοινό, αφού οι fans φαίνεται πως έσπευσαν να δουν την ταινία, παρά τις ανάμεικτες κριτικές.

    Η δυναμική του Black Adam φαίνεται και από την κορυφή στο box office που διατηρεί παρά το γεγονός ότι βρίσκεται για δεύτερη εβδομάδα στις αίθουσες.

    Το γνωστό blockbuster συγκέντρωσε 27,7 εκατομμύρια δολάρια μεταξύ Παρασκευής και Κυριακής. Μέχρι στιγμής, η ταινία έχει αποφέρει 111 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις εισιτηρίων στις ΗΠΑ και 250 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Βέβαια, δεν χρειάστηκε πολύ για να κυριαρχήσει το «Black Adam» στο box office αφού μόνο μία νέα ταινία, το υπερφυσικό θρίλερ της Lionsgate το «Prey for the Devil», έκανε πρεμιέρα στη Βόρεια Αμερική αυτό το Σαββατοκύριακο. Το «Ticket to Paradise», μια ρομαντική κομεντί με τη Julia Roberts έφτασε στη θέση Νο. 2 με 10 εκατομμύρια δολάρια. Η ταινία έχει συγκεντρώσει 33,7 εκατομμύρια δολάρια μέχρι σήμερα στην αμερικανική αγορά, ενώ έχει συγκεντρώσει άλλα 85 εκατομμύρια δολάρια στο διεθνές box office, ανεβάζοντας τον συνολικό απολογισμό της στα 119 εκατομμύρια δολάρια.

    Διαβάστε επίσης:

    Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του Ant-Man 3

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles