20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Black Dragon 4 in 1 Gaming Starter Kit Review (G901): «Τι άλλο παραπάνω να ζητήσει ο ψαγμένος gamer»;

    Κάθε gamer που σέβεται τον εαυτό του οφείλει να διαθέτει και τον εξοπλισμό του. Ειδικότερα όταν απαιτεί στα gaming sessions του υψηλή ακρίβεια, δυναμικό έλεγχο και φυσικά γρήγορη απόκριση! Για αυτό και τα gaming «όπλα» που έχει στη διάθεση του, θα πρέπει να είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να τον καλύπτουν στο maximum! Η Black Dragon κατανοώντας πλήρως τις ανάγκες όλων των gamers δημιούργησε ένα σούπερ κι ολοκληρωμένο starter kit, το οποίο σας κάνει έτοιμους για… μάχη από το πρώτο κιόλας λεπτό! Πιο συγκεκριμένα, στο Starter Kit της Black Dragon (G901) περιλαμβάνεται ένα gaming keyboard, ένα gaming mouse, ένα headset και ένα μεγάλο mousepad! Πολύ απλά όλα όσα χρειάζεται οποιοσδήποτε gamer είναι βέβαιο ότι θα το βρει στη ξεχωριστή πρόταση της Black Dragon…

    My Dream is to fly over the… rainbow!  

    Ξεκινώντας πρώτα με το Mechanical keyboard «Rainbow» (Blue Switches), εδώ είναι εμφανές ότι η Black Dragon δεν έχει κάνει συμβιβασμούς στην ποιότητα, εστιάζοντας τόσο στη μοναδική απόκριση, όσο και στο compact μέγεθος, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το μετακινείτε εύκολα κι άνετα και να το έχετε μαζί σας όπου κι εάν βρίσκεστε (οι διαστάσεις του είναι 360x130x40 mm και ζυγίζει 670 γρ.). Σχεδιασμένο για να αντέχει στις κακουχίες, αλλά και στην υψηλή υγρασία, διαθέτει τεχνολογία anti-ghosting, υποστηρίζοντας in-keys rollover. Επιπλέον, έρχεται με 12 χρήσιμα πλήκτρα πολυμέσων, ενώ ο συνολικός αριθμός των πλήκτρων ανέρχεται στα 87.

    H υψηλή ανθεκτικότητα είναι το μεγάλο ατού του Black Dragon keyboard, συνδυάζοντας πλαστικό τύπου ABS και ανθεκτικό σίδερο είναι εμφανές ότι δεν αποτελεί ένα απλό gaming keyboard, αλλά ένα πληκτρολόγιο που σχεδιάστηκε για να κρατάει στο πέρασμα του χρόνου και στην… ακατάπαυστη (και χωρίς οίκτο) gaming χρήση. Σύμφωνα με την Black Dragon, τα πλήκτρα του μπορούν να αντέξουν πιέσεις που φτάνουν έως τα 50 εκατομμύρια, ενώ φυσικά ακολουθώντας το trend της εποχής έρχεται με Backlight φωτισμό στα χρώματα της ίριδας, δημιουργώντας ένα πραγματικά μαγευτικό και… επικό αποτέλεσμα.

    Το mechanical keyboard Rainbow είναι εμφανές ότι σχεδιάστηκε για να προσφέρει το κάτι παραπάνω σε όλους τους gamers, είτε είναι pro, είτε πιο casual, καθώς τα εξελιγμένα features του καλύπτουν τις ανάγκες όλων.

    Gaming mouse σε… 7 διαστάσεις!

    Βέβαια, για να κυριαρχήσεις στο PC gaming δε γίνεται να μην χειρίζεσαι και ένα πραγματικά πανίσχυρο gaming mouse! Το 7D optical gaming mouse της Black Dragon διαθέτει περίβλημα από καουτσούκ, έρχεται με 7 πλήκτρα (αριστερό και δεξί κλικ, ροδέλα κύλισης και κουμπί ροδέλα, πλευρικά μπρος και πίσω buttons και τέλος ένα button που σας επιτρέπει να ορίσετε τα DPI), ενώ το braided καλώδιο διαθέτει μαγνητικό δαχτυλίδι.

    H ανάλυση του 7D gaming mouse μπορεί να αγγίξει τα 4800 DPI, κάτι που μεταφράζεται σε απίθανη ακρίβεια την ώρα της μάχης, ενώ υπάρχουν μια σειρά από διαφορετικές επιλογές στα DPI (600 / 1000 / 1200 / 2000 και 3200), έτσι ώστε να μπορεί ο gamer να προσαρμόζει την απόδοση του mouse σύμφωνα με τις ανάγκες του. Επιπλέον, η gaming mouse πρόταση της Black Dragon διαθέτει επίχρυσο βύσμα USB, ειδικό LED φωτισμό με διαφορετικά modes και 3 ενσωματωμένα αντίβαρα βάρους 6.5 γραμμαρίων.

    Χαρίζοντας άνεση, ευελιξία και αξιοπιστία, το gaming mouse της Black Dragon ξεχωρίζει και για έναν ακόμη λόγο, καθώς έρχεται με ειδικό λογισμικό, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να το προσαρμόσετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας! Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε την ακρίβεια του δείκτη, το LED φωτισμό, την ταχύτητα της ροδέλας κύλισης και πολλές ακόμη λειτουργίες που θα ικανοποιήσουν και θα διευκολύνουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό!

    For your “gaming” ears only!

    Φυσικά, ένας gamer για να «ολοκληρωθεί» χρειάζεται και το κατάλληλο gaming headset, καθώς τα ακουστικά του πολλές φορές μπορούν ακόμη και να τον βγάλουν από τη δύσκολη θέση όταν βρίσκεται περικυκλωμένος από εχθρούς σε ένα First-person shooter ή σε ένα stealth action game, όπου θα πρέπει να ακούει και τον παραμικρό ήχο του περιβάλλοντος για να μπορέσει να επιβιώσει. Τα ακουστικά της Black Dragon διαθέτουν ενσωματωμένο μικρόφωνο με δυνατότητα Noise Cancellation και το εύρος της συχνότητας τους κινείται στα 20hz με 20Khz. To υλικό κατασκευής τους είναι από πλαστικό ABS και PVC και είναι εξαιρετικά στιβαρά και ανθεκτικά.

    Αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι τα gaming ακουστικά της Black Dragon διακρίνονται για την άνετη εφαρμογή, αλλά και την crystal-clear απόδοση του ήχου, η οποία είναι βέβαιο ότι θα σας κάνει να μην θέλετε να τα βγάλετε από το κεφάλι σας. Επιπλέον, τα μαξιλαράκια είναι ιδιαιτέρως άνετα και ανθεκτικά και το headband κρατάει σε καλή θέση τα ακουστικά. Φυσικά, ακολουθώντας την gaming φιλοσοφία της εποχής, τα συγκεκριμένα ακουστικά διαθέτουν φωτισμό τύπου LED στο εξωτερικό περίβλημα των drivers, χαρίζοντας έτσι ακόμη περισσότερους πόντους στην καθαρόαιμη gaming αίσθηση που μεταδίδουν…

    Και όλα αυτά με… πόσο;

    Τα παραπάνω gaming περιφερειακά συμπληρώνονται από ένα εξαιρετικά χρήσιμο mousepad μεγάλου μεγέθους (320x240x4 mm), το οποίο βοηθάει με θετικό τρόπο στην κύλιση του Mouse, βελτιώνοντας την απόκριση και φυσικά αποτρέπει τον αισθητήρα του mouse από το να έρθει σε επαφή με σκόνη και άλλου είδους βλαβερά υλικά.

    Διαβάζοντας τα παραπάνω είναι λογικό να αναρωτιέστε το πόσο μπορεί να κοστίζει το εν λόγω gaming 4-in-1 gaming set και σίγουρα το μυαλό σας θα πηγαίνει σε… τριψήφιο νούμερο! Εδώ σας έχουμε πολύ καλά νέα, καθώς το set της Black Dragon θα το βρείτε στα καταστήματα με τιμή που δεν ξεπερνάει τα 60 ευρώ! Οπότε και γίνεστε «πάνοπλοι» και κάνετε καλό και στην ταλαιπωρημένη τσέπη σας, με ένα πακέτο που θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως η επιτομή του «value for money». Are you ready to load the game?

    Επίσημος Διανομέας της Black Dragon στη χώρα μας είναι η Conceptum Α.Ε.    

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles