24.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Black Friday με Samsung Galaxy επιλογές

    Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

    Οι tech addicts της υφηλίου περιμένουν με ανυπομονησία την τελευταία «Μαύρη Παρασκευή» του Νοεμβρίου, αλλά και την Cyber Monday που ακολουθεί και ως είθισται οι καταναλωτές περιμένουν πως και πως τις συμφέρουσες προσφορές*. Τablets, smartphones και wearables που φέρουν  τη σφραγίδα της Samsung μπορούν να γίνουν δικά σας  στην Black Friday. Για πάμε λοιπόν να δούμε…!

    Εάν λοιπόν πάντοτε αναρωτιόσασταν για το ξεχωριστό feeling που μπορεί να αισθανθεί ένας user όταν γνωρίσει τον μοναδικό κόσμο των αναδιπλούμενων – foldables, τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή για να «δοκιμάσετε». To Samsung Galaxy Z Fold3 (σε εκδόσεις στα 512GB και 256GB **αποθηκευτικού χώρου) συνδέει δύο κόσμους… αυτόν του κινητού τηλεφώνου και αυτόν του tablet. Το Samsung Galaxy Z Fold3 μέσω της αναδιπλούμενης οθόνης του παρέχει στους χρήστες του, πληθώρα δυνατοτήτων. To Samsung Galaxy Z Fold3 όμως δεν είναι το μόνο αναδιπλούμενο που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον, καθώς θα μπορείτε να βρείτε και το Samsung Galaxy Z Flip3 κατά τη διάρκεια της Black Friday. Ο «Βενιαμίν» των foldables ξεχωρίζει για το γεγονός ότι μπορεί να χωρέσει κυριολεκτικά παντού, καθώς όταν βρίσκεται σε folded status είναι τόσο compact, που μπορείτε να το τοποθετήσετε ακόμη και στην τσέπη του jean σας***! Πέραν των ελκυστικών looks που το κάνουν να ξεχωρίζει, προσφέρει και υψηλό performance, καθώς το ισχυρό Snapdragon 855+ chipset, τα 8GB RAM και τα 256GB** αποθηκευτικού χώρου αναμένεται να κάνουν κάθε μέρα σας πιο ξεχωριστή.

    Αναμφίβολα, τα foldables της Samsung αποτελούν μια «κατηγορία» από μόνα τους, ωστόσο εάν δεν θέλετε να «πειραματιστείτε» και σας αρέσουν οι πιο… «παραδοσιακές» λύσεις, μπορείτε να προτιμήσετε μια συσκευή που ανήκει στη σειρά Samusung Galaxy S21. Η σειρά Samsung Galaxy S21 (με τα μοντέλα: Samsung Galaxy S21 και Samsung Galaxy S21+), διαθέτει εκπληκτικά χαρακτηριστικά, προσφέρει ευελιξία, ταχύτητα και υψηλή αυτονομία. Το δε camera system (με την εκπληκτική κύρια κάμερα των 108MP στην Ultra έκδοση) πρόκειται να αναβαθμίσει την εμπειρία σας στον τομέα του mobile photography, προσφέροντας ένα φωτογραφικό αποτέλεσμα που είναι αντάξιο επαγγελματικών φωτογραφικών μηχανών. Εάν πάλι επιθυμείτε να κινηθείτε σε fun μονοπάτια, τότε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε μια συσκευή που ανήκει στην Generation Z oriented Samsung Galaxy Α series.

    Πέραν των smartphones στα οποία αναφερθήκαμε, οι Black Friday & Cyber Monday προσφορές κρύβουν μερικές ακόμη ευχάριστες εκπλήξεις! Συγκεκριμένα, εάν όλο αυτό το διάστημα αναζητούσατε ένα tablet που να έχει τον χαρακτήρα του «πολυεργαλείου» και να καλύπτει τις ανάγκες σας σε τηλεργασία, τηλεκπαίδευση και ψυχαγωγία αλλά συγχρόνως να μην απαιτεί μεγάλο budget, τότε το Samsung Galaxy Tab A7 (σε WiFi και LTE έκδοση) σχεδιάστηκε για εσάς. Η εντυπωσιακή απόκριση σε συνδυασμό με την ευκολία χρήσης που προσφέρει το One UI 3.1 της Samsung, είναι βέβαιο ότι θα σας λύσουν τα χέρια!

    Επιπλέον, εάν ανήκετε στους λάτρεις του well-being και σας αρέσει να προσέχετε και να φροντίζετε το σώμα σας, τότε ένα smartwatch όπως το Samsung Galaxy Watch4 είναι βέβαιο ότι θα γίνει ο «σύμμαχος» σας. Τόσο το Samsung Galaxy Watch4 των 40mm & 44mm, όσο και το Samsung Galaxy Watch4 Classic των 46 mm, σας επιτρέπουν να έχετε μια εικόνα για την κατάσταση του σώματος σας 24/7, καθιστώντας το fitness και τις καθημερινές σας δραστηριότητες ακόμη πιο διασκεδαστικές! Ας μην ξεχάσουμε και τα Samsung Galaxy Buds2. Τα συγκεκριμένα True-Wireless ακουστικά με άνετη εφαρμογή, η υψηλών προδιαγραφών δυνατότητα του Active Noise Cancellation, αλλά και η «non stop» συνδεσιμότητα με το smartphone, το smartwatch ή το tablet σας****, αποτελούν ορισμένα από τα πλεονεκτήματα τους, που θα κάνουν την καθημερινότητά σας ακόμη πιο συναρπαστική και… “cool”!

    ***********

    * Οι προσφορές διαφέρουν ανά προϊόν (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων) κι ανά κατάστημα. Για περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές και τη διαθεσιμότητα επισκεφτείτε το φυσικό ή ηλεκτρονικό κατάστημα της επιλογής σας.   

    **Η μνήμη του χρήστη είναι μικρότερη από τη συνολική μνήμη εξαιτίας του χώρου που χρησιμοποιείται από το λειτουργικό σύστημα και το λογισμικό για το χειρισμό των λειτουργιών της συσκευής. Η πραγματική μνήμη του χρήστη θα διαφέρει ανάλογα με τον πάροχο και μπορεί να αλλάξει μετά την εκτέλεση αναβαθμίσεων λογισμικού.

    ***Λόγω του γεγονότος ότι η συσκευή περιέχει μαγνήτες, θα πρέπει να κρατήσετε απόσταση ασφαλείας από εμφυτεύσιμες ιατρικές συσκευές και άλλες, που μπορεί να επηρεαστούν από μαγνήτες.

    ****Συμβατά με smartphones και tablets με σύστημα Android 7.0 και μεταγενέστερο και με RAM μεγαλύτερη από 1.5 GB.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles